Царят на халтурата Магърдич Халваджиян превзема и БНТ

автор
Ретро

Един от царете на телевизионната халтура – продуцентът Магърдич Халваджиян, пуска пипала и в БНТ. Той направи изненадващо изявление – след финала на „Като две капки вода“ е решил да нагази в нови води и да смени Нова тв, където вървяха досега всичките му шоута, с телевизията майка.

Халваджиян сподели, че станалият много известен роман на ужасите „Мамник“ от Васил Попов ще бъде адаптиран в телевизионен сериал, който ще се излъчва по БНТ.
Магърдич не е продуцирал сериали от години, макар че неговият „Седем часа разлика“ бе истински хит. След това арменецът показа „Полицаите от края на града“, който не привлече вниманието на зрителите. Сега с „Мамник“Халваджиян се връща ударно в нишата на българските сериали, още повече че режисьор ще бъде Виктор Божинов. Той е познат от хитовата поредица „Вина“ и филма „Възвишение“ по едноименния роман на писателя Милен Русков.

Сюжетът на „Мамник“, написан от Попов, се развива в трънското село Вракола, където се случват необикновени неща – няколко човека са убити по невиждан начин, други се събуждат с особени белези по тялото. Сякаш над селото е надвиснало нечовешко зло.
Настаненият в старчески дом Емил, заедно с граничния полицай Божана Горнева, започва да разследва странните случаи и се натъква на потулени от миналото загадки и на оживяло от българския фолклор чудовище. В битката със злото им помага и един възкръснал мъртвец, който има несвършена работа на този свят.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Царят на халтурата Магърдич Халваджиян превзема и БНТ - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!