Снахата на Васил Божков хукна из София по хавлия (Снимка)

автор
Ретро

В абсурден вид излезе навън милионершата Ива Софиянска и шашна минаващи по улиците хора. Снахата на Васил Божков изуми всички, след като качи снимка в социалните мрежи, на която без грам притеснение излиза с хавлия на главата си.

Тя решава да вземе това смело решение, след като отива на фризьор, но за съжаление, по време на процедурата топлата вода спира. Но дори това не пречи на Ива да следва своя график и да се придържа към задълженията си. Поради тази причина Софиянска не се интересува от външния си вид, увива мократа си коса в хавлия и веднага тръгва.

Това показва, че финансовото състояние на хората няма значение и всеки може да попадне в абсурдна и нелепа ситуация. И че явно Софиянска не страда от излишна суета.

Интересното е, че на кадъра, който Ива споделя, се вижда и 7-месечният ѝ син. Съпругата на Антон Божков е гушнала малкия Стефан, като по всичко личи, че дори когато полага грижи за външния си вид и посещава салоните за красота, не изпуска бебето от поглед.

По-рано този месец Софиянска реши да покаже за пръв път сина си по случай Великден. „Честит Великден“, написа Ива под снимката, на която се вижда как детето спи, гушнало зайче, а на едното му ухо е избродирано неговото име.

Малчуганът е кръстен на бащата на Ива – бившия кмет на София Стефан Софиянски. Наследникът на Божков се роди на 8 октомври, но семейството изчака известно време, преди да се похвали с най-новия си член.

Ива и Антон имат три деца – Мая, Васил и малкия Стефан, като съвсем скоро Софиянска разкри, че няма намерение да ражда повече деца и вярва, че трите са им напълно достатъчни, особено ако искаш да дадеш на всяко едно добро възпитание, време и любов.

Любопитен факт е, че внуците на Васил Божков са най-строго охраняваните и пазени деца в цялата страна. Мая и Васил още от пеленачета са свикнали с присъствието на куп гардове около тях, които се грижат за сигурността им, откакто са се родили.

Любовта на родителите им пламва по време на следването им в Лондон. 37-годишният Антон Божков е завършил Имперския лондонски колеж и университета „Кеймбридж“. Ива пък е учила журналистика в британската столица. В Лондон тя се запознава с милионерския наследник, с когото се влюбват и се женят на скъпа сватба в бившия софийски хотел „Шератон“ през 2013 г., когато тя вече е бременна и чака дъщеричка.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Снахата на Васил Божков хукна из София по хавлия (Снимка) - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!