Кирчо и Кокорчо литнаха за Прага и Виена в опит да вкарат извънредно близки до Борисов в Магнитски! (СНИМКИ)

Би Нюз

От два дни Кирил Петков и Асен Василев са дезертирали от изборите и са се покрили в Европа. Двамата амбулантни шарлатани, както ги нарича баща им Румен Радев, са аварийно в Прага и Виена, за да пробват отчаян ход. В Прага е главната резиденция (Щаб квартирата) на ЦРУ за Централна Европа. А във Виена е базирана дясната ръка на фамилия Сорос Иван Кръстев. Срещите на двамата провалени гащници, известни като кокорчовците, имат за цел да активират спешно санкциите по Магнитски с хора близки до Борисов от кръга “Котараците”, за да го притиснат в ъгъла и да получат от него служебно властта. Дори и отново да са втори в най-добрия случай – ПП и ДБ се надяват да убедят Борисов ГЕРБ отново да подрепи правителство на ротация с техния мандат и с премиер в началото Христо Иванов.

Последните дни Киро Петков се снима сам на перваза на Шишман как зяпа един от билбордовете с прасето и тиквата. А днес Бърд претоплиха манджата с Котараците на Бойко и Барселонагейт, която лично те смачкаха със Сарафов, за да докопат властта в Сглобка с Борисов.

Досега винаги няколко избора подред Кирил Петков ходи на отчет при ченгетата в Прага и тези от бившата ДС във Виена в последните дни преди изборите.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Кирчо и Кокорчо литнаха за Прага и Виена в опит да вкарат извънредно близки до Борисов в Магнитски! (СНИМКИ) - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!