От ПП го обърнаха на просия! Искат от народа дарения, а са залели всички сайтове с предизборни реклами през Google

INTRIGI.BG

От ПП, които са залели всички сайтове, без да се интересуват, дали те искат или не, с предизборни реклами през Google и които не е ясно какви планини от пари струват, го обърнаха на просия.
Призовават хората с клип да направят дарение. Освен това се хвалят, че „В последните два дни, откакто атаките срещу нас продължиха с тайни манипулирани записи, започнахме да получаваме много повече дарения.“
От ПП вероятно имат предвид публикуваните записите първо в сайта Афера, на които се чуват гласовете на бившия премиер Кирил Петков и бившият финансов министър Асен Василев в които си говорят за кеш в торби и схеми били „тайни манипулации“.

От „Продължаваме промяната“ заявяват, че очакват още „много мръсни удари и фалшификации“, но това може да се изтълкува и като опит да смекчат удара, ако се знаят в какви схеми са се набъркали. 

Качили са си и видео, в което призовават: „Твоето малко дарение, може да спре техните големи схеми“.

От КритичноБГ публикуваха целия текст от страницата им във ФБ:
„В последните два дни, откакто атаките срещу нас продължиха с тайни манипулирани записи, започнахме да получаваме много повече дарения.
Благодарим ви от цялото си сърце, че ни помагате и че оставате с нас точно когато е най-трудно!
Очакваме още много мръсни удари и фалшификации. Целта им е да свикнете, че връщането към застоя, постната пица и институциите-бухалки е неизбежно.

Не се примирявайте! Можем да живеем в нормална европейска България!
Помогнете ни, за да доведем тази битка докрай. Всяко дарение е важно.
Подкрепете ни и споделете този призив с приятелите си.

Благодарим ви!“

Източник: КритичноБГ

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: От ПП го обърнаха на просия! Искат от народа дарения, а са залели всички сайтове с предизборни реклами през Google - INTRIGI.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!