БОМБА! Журналистът с пистолета от Бърд призова Сретен Йосич да спаси България от …

Би Нюз

Журналистът Димитър Стоянов от сайта Бърд, който наскоро лежа в ареста и се сдоби с обвинение за заплаха с убийство, след като размаха пистолет срещу човек на улицата, написа, че само един човек може “да спаси България” под фотографията на прочутия сръбски гангстер Сретан Йосич. От кой и как да я спасява, авторът остави на въображението ни. Изтрещяването във всички посоки е на макс! Гражданската война с пистолети е неизбежна.

Screenshot

“Само той ще спаси България!”, написа Стоянов.

Screenshot

Наркотрафикантът от ранга на Пабло Ескобар Йоца лежа дълги години в пандиза в Белград и се говори, че е имал зъб на Бойко Борисов още от техните гангстерски години. Дали е вярно, никой не потвърждава с подписа си. Самият Борисов с половин уста винаги е говорил, че има опасност да бъде убит, но той е казвал това и за Доган и Пеевски, че искат да го убиват през 2013 година.

Може би Митко Пищова не е имал предвид физическо убиване или дори Борисов, с просто Сретен Йосич да даде важна информация за потоците с кеша у нас?

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: БОМБА! Журналистът с пистолета от Бърд призова Сретен Йосич да спаси България от … - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!