ХАЙДЕ КОНКРЕТИКА!

Политиците лъжат като отлежали алкохоли от кубински произход. Ще ни оправят. Ама, разбира се, оправянето ни е задължително. Щели и да спрат войната. Само да ги изберем тях, ще спрат войната /едните ще победят Путин, като превземат Кремъл на абордаж на нож, другите незнайно какво ще направят, за да нямало война/. Костадинов и възрожденци твърдят, че щели да спрат войната, само трябвало българите да гласуват за тях. Как обаче ще стане това чудо, не издават и мълчат.

Много мразя да ме правят на камилче. Елементарният прочит на обещанията дори води до извода, че това са празни предизборни балони. Да напомня ли, че предишната предизборна кампания във Възраждане мина под мотото "Ще спасим лева". Спасиха единствено заплатите и постовете си. Затова ми е интересно как смятат да спрат войната. Ей така, от любопитство.

Абсурдно е да имат достатъчно мнозинство, че да вземат самостоятелно решения за България. А ако нямат абсолютно мнозинство, само ще лаят и ще прибират заплати. Освен това, ние ВСЕ ОЩЕ сме членове на ЕС и НАТО, а там има едни задължения по договорите, които не знам доколко възрожденци са ги чели.

Какво ще направят, ако НАТО реши да нападне Русия? Ще пишат до посиняване във фейсбук? Всичките им тролове ще призовават НАТО да не ни въвлича във война? На протестите им се събират максимум 500 човек и то с платените автобуси. А Костадинов толкова много му се иска да са в Европейския парламент, че няма да направи нищо, което да застраши тая работа, от която се получават добри пари.

Други обещават да ни увеличат доходите. Ами то с тая инфлация, колкото и да ги увеличавате, разходите винаги са преди тях. Защо никой не обещава увеличаване на покупателната способност? Дайте, другари, да дадем, е положението!

Нищо чудно, че драгият избирател, тулуп, матриЯл, електорат и т.н. му минава транзит между ушите всяко едно предизборно послание и дебат. Да не споменавам, че повечето дебати са взаимно оплюване кой колко е крал и колко е лош. Не, че не го знаем, но все пак е много досадно.

И така тече Н-тата предизборна кампания в България. Не искам да съм лош пророк, но до края на годината ще има още една.

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ХАЙДЕ КОНКРЕТИКА!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!