Обсъждат корема на Том Круз

Том Круз на плажа в Майорка демонстрира добре поддържано тяло.

Труд

Актьорът изглежда страхотно за своите 61 години

Гола до кръста снимка на Том Круз от плажа в Майорка предизвика полемика в интернет: някои виждат плочки, други - отпуснат корем.

Актьорът тренира шест пъти седмично и спазва строга диета. Той изпълнява всички свои каскади за филми. Изведнъж интернет потребителите започнаха да го критикуват за неговия „отпуснат корем“ и го посъветваха (въпреки че съобщението едва ли ще стигне до получателя) да прекара малко повече време във фитнеса. Имаше обаче и такива, които се обявиха в защита на звездата. Феновете на многократно номинирания за „Оскар“ напомниха на хейтърите му, че всъщност Том вече е на 61 години и изглежда страхотно за възрастта си. Наистина, Том Круз все още може да се похвали с коремни мускули. И коленете му вероятно не изпукват, защото красавецът обръща много внимание на физическата си форма.

Спортът отдавна е важна част от живота на Том Круз и не само защото той следи здравето си. Актьорът все още изпълнява всички каскади във филмите, дори и най-екстремните, сам, което означава, че да бъде в добра форма е просто необходимо за него. Том може да скочи от скала на мотоциклет, да виси от крилото на летящ самолет, да ходи по покрива на небостъргач - и нито един мускул на лицето му не трепва. Именно за да покаже такива резултати, Круз тренира всеки ден и редовно опитва нови видове физическа активност.

Той се фокусира както върху тежестите, така и върху кръговите функционални тренировки и обича кардио под формата на колоездене и туризъм. Актьорът разрежда всичко това с каяк, бокс, фехтовка, скално катерене и спускане в пещери. Освен спорта, той не забравя и за храненето си. Спазва нискокалорична диета и приема приблизително 1200-1500 калории на ден, което е доста малко за неговото ниво на физическа активност. Основата на диетата му е бяло пилешко месо, яйца, риба и зеленчуци. Актьорът се опитва да избягва въглехидратите, тъй като според него глюкозата влияе негативно на мускулната структура. Той предпочита да приготвя цялата си храна на скара. Два-три пъти на ден пие протеинови шейкове. И без съмнение изглежда супер за възрастта си. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Обсъждат корема на Том Круз - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!