Собственикът на НОВА ТВ и бивш шеф на ЦРУ: Украйна трябва да бие по Русия на руска територия с американските оръжия!

Би Нюз

Бившият директор на Централното разузнавателно управление (ЦРУ) Дейвид Петреъс заяви в интервю за CNN, че украинските войски с помощта на американски системи за противовъздушна отбрана трябва да унищожат цели в руското въздушно пространство.

Според него Вашингтон трябва „да позволи пълното използване на американските системи за противовъздушна отбрана над руското въздушно пространство, тъй като именно от него се пускат бомби“.

„Руснаците дори не трябва да навлизат в украинското въздушно пространство, когато Харков е толкова близо до границата“, обясни Петреъс.

Той отбеляза и вероятността от загуба на големи населени места от Украйна. Според него военни сили на Киев се намират в трудна ситуация.

Петреъс е бивш директор на ЦРУ и собственик на българската Нова ТВ, която закупи заедно със скандалния сръбския авантюрист Драган Шолак от Кирил Домусчиев и неговите скрити съдружници с интереси в политиката у нас. Понастоящем Шолак има финансови проблеми, а Нова ТВ е либерален рупор със затихващи функции.

Източник Х, Гласове

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Собственикът на НОВА ТВ и бивш шеф на ЦРУ: Украйна трябва да бие по Русия на руска територия с американските оръжия! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!