Гала става баба

Дъщеря ѝ Мари чака дете от сина на Джуджи

автор
Ретро

Гала получи радостната новина навръх рождения си ден.Тв водещата не успя да се стърпи и разкри щастието си в ефир, като остави всичките си колеги много развълнувани.

„Мари дойде вкъщи и ми каза: „Мамо, извинявай, че нищо не ти подарих за рождения ти ден, обаче ти изработвахме подаръка. След като разбрах какъв е, полудях от радост“, развълнувано сподели Гала.

„Може да се обзаложим, че коремът ми не е от козунаците“, от своя страна пък се пошегува МариКонстантин в социалните мрежи.

През 2021 г. се появиха слухове, че щерката на Гала е бременна, но тогава момичето избухна в социалните мрежи и сложи край на клюките.

За предполагаема бременност на Мари се заговори преди време, след като тя си пусна видео в социалните мрежи с наедряло коремче. „Не съм бременна и спирам дотук! Видеото е от миналата година, щях да съм родила вече“, разгневи се тогава дъщерята на Гала. Константин – синът на една от най-добритеприятелки на майка ѝ и бивша колежка в „На кафе“ Джуджи, е бащата. До момента в медийното пространство почти не се говореше за тяхната връзка. Но тя от малка е свикнала да е под светлините на прожекторите заради известната си майка и изобщо не се притеснява от факта, че хората може да я запомнят само с това.

„Аз се гордея изключително много, че съм дъщерята на Гала. По всичко бих приличала на нея. Хайде не по всичко, защото е една идея по-организирана и стриктна, което е супер. Бих приличала по това на нея, но не твърде много, защото ми се иска да оставя и малко място за магия в живота“, разказва Мари.
От известно време двамата с нейния приятел Константин, подготвят новия си дом, в който ще се впуснат в най-голямото им предизвикателство до момента – да бъдат родители.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Гала става баба   - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!