Малко уж?с с военен камион на АМ "Тракия" СНИМКИ

Снимката е илюстративна, Автор: БЛИЦ

Шофьорът обяснил, че спирачките му отказали, пътниците пометеното бусче са с натъртвания

Военен камион, движещ се в аварийната лента, удари кола на автомагистрала „Тракия”. Инцидентът се е разминал без жертви, съобщава NOVA.

„Ню Йорк таймс“: НАТО е напът да изпрати войници в Украйна

Няколко души тръгнали на екскурзия с бусче. Малко след тунел „Траянови врата” полицаи ги спират за проверка. Докато чакат в аварийната лента, отзад ги ударил военен камион.

Арестович: Краят наближава. Украйна се оказа провален проект

Шофьорът обяснил, че спирачките му отказали. Пътниците в бусчето са с натъртвания.

Ставаш рано, тръгваш за едно свято място, спира ни патрул на КАТ за рутинна проверка. Спираме в аварийната лента... иииии брутален удар, паникьосани хора пищят!

Та въпросът ми е кой позволява подобни превозни средства да се движат по магистралите? Това ли е военната техниката, с която разполага страната ни? Ако наистина е това - жална ни майка! Благодаря на Господ, че сме живи и здрави!”, пише след катастрофата една от пътничките в буса във Facebook.

МВР потвърди за инцидента, който по чудо се е разминал само с материални щети. На въпрос защо е бил спрян бусът на магистралата, оттам отговориха, че се е движил без светлини. Съставен е акт на шофьора на военния камион, който се е движил в аварийната лента и е ударил буса.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Неописуем ужас с военен камион на АМ "Тракия" СНИМКИ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!