Ашкоолсун! Бойко Борисов хвали Пеевски! Ще работим заедно хората...

Би Нюз

В знаковия Кърджали лидерът на ГЕРБ не пести похвали за ДПС и за най-близкия си приятел и партньор от години Делян Пеевски. Остава само въпросът – ще посмее ли Борисов да се коалира само с ДПС на Пеевски плюс някоя малка патеричка, а да остави другия си приятел Прокопиев в опозиция и извън държавната софра с малките му либерални кръжоци?

“Хората помнят възродителния процес – тогава имаше разединение между хората, намразиха се роднини. В този регион етническата толерантност трябва да бъде въздигната в култ. Няма нищо по-страшно от разделението“, изтъкна Борисов.

И продължи:
„Като видях водача на ДПС (б.р. Делян Пеевски), като гледам нашия за Кърджали – сигурен съм, че ще има околовръстен път, спортна зала и ремонтиран булевард. Трябва да даваме знак как се работи – и като противоборство на партиите, а след това и в името на хората.“

Потрошиха жълтите павета и разбиха София, каза по адрес на ПП лидерът на ГЕРБ.

Ще направим всичко възможно – където са кметове на ГЕРБ и на ДПС, хората да се чувстват по-добре, категоричен бе Бойко Борисов.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ашкоолсун! Бойко Борисов хвали Пеевски! Ще работим заедно хората при кметовете на ДПС и ГЕРБ да живеят по-добре - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!