ИЗВЪНРЕДНО! Стрелба по Петьо Петров – Еврото в най-баровския квартал на Белград

Би Нюз

Наемни килъри с мотори за малко да пратя Еврото в Ада при неговия бивш авер Мартин Нотариуса.

Покушението е завършило без жертви по една случайност, а Еврото е избягал обратно в Истанбул, където се крие в баровска резиденция в квартал Бешикташ. Информацията не е потвърдена от МВР, но е пусната от службите.

Официална информация за неуспешното покушение срещу Пепи Еврото няма, тъй като той самият не е информирал полицейските власти в Сърбия за опита да бъде ликвидиран, а веднага след престрелката всички са се разбягали без жертви и големи наранявания. Твърди се, че неуспешното покушение срещу Петьо Петров – Еврото се е случило в средата на месец февруари в тузарския квартал „Дедине“ в Белград, където бившия следовател живеел в огромна къща с басейн под наем. Двама наемници на мотор изстреляли няколко куршума по мерцедеса на Пепи Еврото, който бил със затъмнени стъкла. Разправят, че именно заради затъмнените прозорци с подсилено фолио, куршумите, изстреляни от наемните убийци, не успели да засегнат нито Петьо Петров, нито шофьора на лимузината му, който е българин. Двамата бандити ограбиха десетки милиони от бизнеси под прикритието на властта и прокуратурата до по-миналата година.

Дали службите не се опитват да помогнат на някой, изкарвайки умрелия Еврото жив и пускайки фалшива информация за него. Другата версия е срещу Еврото да е стреляно по поръчка на жена му Любена, която отново е станала мила и драга на властта в България.

Възможно е и да върви прочистване на старите мафиоти, които разполагат с информация и компромати. Първо Еврото е пратен да убие врага си Мартин Нотариуса, а после е изчистен и той. Смъртта му е краен изход от заплетените схеми, в които участва. Еврото има много силни врагове, но и могъщи приятели и може да бъде очистен по всяко време. Но винаги сатанинският му мозък може да бъде активиран, за да измисли пъклени схеми в полза на неговитв господари.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! Стрелба по Петьо Петров - Еврото в най-баровския квартал на Белград - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!