Цялото ръководство на Продължаваме Промяната и ДБ/ДСБ прави агитация в мерцесите на НСО

Би Нюз

Не само Кирил Петков, чиято лимузина уби човек с превишена скорост, юрка държавните мерцедеси по изборите. Генерал Атанасов и Никола Минчев не правят изключение, само дето още не са убили човек. Охраните на тези плюс тази за Христо Иванов бяха подарък за тях от Борисов и Пеевски още в началото на Сглобката ужким за някакви руски заплахи.

“От интервю на Никола Минчев, водач на листата на ПП-ДБ за евроизборите, разбирам, че той продължава да ползва НСО, защото „има право“. Кампания с вашите пари. Злоупотреба с държавен ресурс. Като шефа му Петков. А това с „правоимащите“ уж беше една друга епоха. Държавата им е бащиния. Благоприличието отдавна ги е напуснало. Най-големият политически грях на ПП-ДБ е, че направиха Борисов да изглежда приемлив на техния фон и ликвидираха енергията на протеста за модерна, правова, европейска България.” Това написа друг зам-шеф на парламента Кристиян Вигенин.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Цялото ръководство на Продължаваме Промяната и ДБ/ДСБ прави агитация в мерцесите на НСО - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!