Лили Иванова със зашеметяващо начало на Турне 2024! Само тя умее да обедини целия народ!

Облечена в разкошния си тоалет, примата потопи публиката в океан от обич

Автор:
Лора Борисова

„Тя е единствена и неповторима, толкова години, ако има нещо, някой, който може да обедини целият народ, това е Лили Иванова. Доказателство беше колко поколения имаше на едно място в залата и всички реагираха по един и същи начин“, едвам сдръжа емоцията си Елена след концерта на Лили Иванова в Благоевград, с който стартира Националното ѝ турне 2024.

Стилиян Димитров добавя: Обожавам Лили Иванова и нейното творчество! Лили може да я видите да пее, пред публика от 100 хиляди, може и да пее в зала със100 човека! И винаги влага едно и също (огромно) усилие, винаги си върши “работата” брилянтно ! Тя е не само Звезда и Икона, но и истински професионалист .

Лили е светове Лили е величина Лили е класа ❤️❤️❤️, категоричен е Николай Митов.

Феномен. Концертът беше изключителен, а Лили показа, че е единствена, смята Иван Митов.

Докосването до нейното изкуство е Магия, която не може да се опише с думи!, пише Цветелина Борисова.

Изключително красиви аранжименти, личи, че музиката изпълва, усеща енергията на хората и всички нейни песни за красиви и емоционални, казва развълнуваната 18-годишна Александра след изявата Лили Иванова в Благоевград. Александра споделя, че на другия ден е на матура, но е искала да се докосне до "феномена Лили".

Това са само малка част от отзивите на зрителите след емоционалния първи концерт на Лили Иванова от Национално турне 2024!

Благоевргадската зала „Скаптопара“ посрещна най-голямата българска попизпълнителка на крака, нетърпелива да се впусне в магията, която тя рисува с гласа си.

Като нежна изповед звучаха песните „Сълза“, „Ако спра да обичам“, „Животът“, „Невероятно“, „Този свят е жена“, а публиката като хипнотизирана очакваше и следващата, и следващата... 

Лили успя да изненада феновете си и с нов тоалет. В тон с най-новите световни модни тенденции поп примата се появи в Благоевград със сребриста къса рокля с множество пайети.

Дрехата с дължина няколко пръста над коляното разкриваше изваяните крака на изпълнителката, а блещукащите на светлината елементи придаваха още по-нежно излъчване на движенията й.

Облечена в разкошния си тоалет, примата потопи публиката в океан от обич. През целия концерт Лили Иванова общуваше непринудено с почитателите си, която се смееше с нея на чистосърдечни шеги и разкази за преживявания от предишни концерти. 

Близостта с публиката бе толкова емоционална, че Лили Иванова слезе от сцената, за да пее заедно с хората пред сцената любимата на поколения песен „Щурче“, след което покани всички в залата да пеят с нея „Детелини“, а на финала на песента възкликна спонтанно: „Прекрасна, прекрасна публика!“.

Преживявянето бе толкова силно, че и Лили, и публиката забравиха за студа в залата, потопени в топлината на взаимната обич. "Лили Иванова- велика и неповторима! Концерт в гр. Благоевград в студена зала! Зала пълна с публика от Перник, София и Благоевград! Хората стоят облечени с якета в спортната зала защото е студено, а тя която е най - великата и недостижимата певица в България, тя трябваше в студената зала да пее! Тя се принуди да каже, че и е много студено, за да предприемат действия и да и осигурят малко топлина! Възхищавам ти се Лили Иванова!!! Поклон за прекрасния концерт, на който се представи блестящо, както винаги!!! Велика си! Благодаря ти от сърце!", написа във Фейсбук нейна вдъхновена почитателка.

Впечатляващо бе, че деца танцуваха на воля на хитовете на Лили Иванова, доказвайки, че за песните й няма възраст и че няколко поколения българи израстват с тях.

Ненаситната публика дълго аплодира Лили Иванова и бенда ѝ, с което ги върна на бис, за да чуе мощта на тембърна на изпълнителката в една от най-трудните песни, изпълнявани някога от роден артист - „Камино“.

Вторият бис бе „Присъда“, на която цялата публика бе вече на крака, а много от зрителите се насочиха към пространството пред сцената, за да бъдат по-близо до Лили Иванова и до магията на концерта.

По традиция тя представи групата си – „Li Orchestra”, в състав Ангел Дюлгеров - китари, цигулка; Орлин Цветанов – цигулка; Огнян Енев - пиано, тромпет, саксофон; Иван Йорданов-Чери – китари; Росен Ватев - ударни, перкусии; Христо Михалков - бас китара и триото LaTiDa - бек вокали. В екипа са още Ангел Попов-Ачо – мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад, THC – звук и осветление, а организация и ПР – Николай Недеков.

Преди да слезе от сцената, Лили Иванова прегърна всеки от музикантите на сцената и отново поздрави публиката, а събралите се около сцената хора я изпратиха до самия изход на залата.

Следващата среща с публиката, част от Турне 2024, ще бъде в София, и то не къде да е, а в храма на Мелпомена - Народния театър "Иван Вазов" на 20 май.

След това за по-малко от 7 месеца Лили обиколи отново страната и изнесе 10 концерта. А тазгодишната й цел е още по-внушителна! Най-голямото име на бг попмузика и екипът ѝ ще изнесат концерти в най-големите зали на 19 града в страната.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Лили Иванова със зашеметяващо начало на Турне 2024! Само тя умее да обедини целия народ!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!