Ергенът проговори! Защо избяга от Маги и Надежда

Моето решение е взето отдавна, каза Алек

Ергенът Алек проговори защо избяга от Маги и Надежда. Младенов се появи в студиото на бТВ, за да отговори на стотиците въпроси, които се породиха след финала на любовното риалити. Снощи Алек не избра дама на сърцето си. И хвърли в потрес цяла България защото не го направи очи в очи, а се раздели с двете жени чрез видеообръщение.

И тази сутрин, като снощи, Алек остави впечатление, че има чувства и към двете и заяви: В любовта обаче това не работи. След това рязко обяви, че всъщност не обича никоя от дамите в шоуто. Ако някоя ме бе докоснала, щях да съм кон с капаци, каза Алек. И допълни, че е имал стратегия (каквото и да означава това).

Не съм страхливец, каза няколко пъти Алек. На въпроса дали е джентълмен той отговори, че разликата между джентълмена и мъжа е в това, че първият поставя жената до себе си над всичко. Алек имал в себе си и от двете и заяви, че е страдал, защото е поставял дама до себе си над всичко. Но, когато е попитан имало ли е химия между него и Валерия, съвсем неджентълменски отговори: Това е песъчинка в морето!

Моето решение е взето отдавна, много преди майка ми да се появи, каза Ергенът. Не съм давал фалшиви надежди на никого, повтори няколко пъти Младенов. И обобщи: За мен приоритетът е какво искам аз!

Награя бТВ преброи целувките, които Алек раздаде в шоуто. Оказаха се 130. А Алек безцеремонно коментира: Хубаво предизвикателство за следващия колега.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ергенът проговори! Защо избяга от Маги и Надежда - Любопитно — Новини Стандарт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!