Соня Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за европейските ценности използва държавата за лична употреба

Обаче, месеци наред се харчи народна пара̀

Снимка: Фейсбук, Соня Колтуклиева, ФАКТИ.БГ

На 15 август 2023 г. стана ясно, че петима политици от парламентарно представени партии са охранявани от НСО. По информация на БНТ, това се е наложило “поради заплахи от чужди служби, свързани с Руската федерация”.

Това коментира във "Фейсбук" Соня Колтуклиева.

Междуведомствената комисия, в която влизат главният секретар на МВР, председателят на ДАНС и началникът на НСО е взела решение за охраната на застрашените народни представители.

Ген. Атанас Атанасов потвърди пред мене, че е с охрана. В Народното събрание установих, че го следва бодигард, даже ги заснех как влизат в асансьора. Другите двама охранявани са Кирил Петков и Христо Иванов. Лидерът на “Да, България” сам си кара прашната КИА, както съм виждала на паркинга на парламента; съпредседателят на “Продължаваме промяната” винаги е с охранител, а пък патрулка на СДВР денонощно пази дома му на ул.”Шишман”, даже, когато той е в чужбина. Колко формално е това си личи по два факта: сградата, в която живеят бившият премиер и Линда, е с вход откъм две улици - на другата няма охрана. Когато аз отидох да звъня на домофона на Кирил, ако не бях се представила коя съм, той беше тръгнал да ми отваря да вляза в кооперацията, но полицаите нищо не забелязаха от това.

Обаче, месеци наред се харчи народна пара̀. В 23:39 часа на 15 април, видях как от автомобила на НСО слизат Кирил и Линда, които бяха ходили на партийна сбирка в Пловдив. Катастрофата вчера край Аксаково стана, понеже Киро и Найо са бързали за откриване на кампанията във Варна, където са ги очаквали Николай Денков и Асен Василев.

Александър Йоловски е с охрана от НСО, съпругата и двете му деца са с охрана от МВР, вече в продължение на 8 месеца. Защо? Заради заплаха от … Кирил Петков, който е натискал действащия министър на електронното управление да бъдат облагодетелствани приятелски фирми с обществени поръчки.

В каква шантава държава живеем, а?!

Кирил Петков и Лена Бориславова поискаха оставката на началника на НСО, защото бодигардовете не им бяха разрешили да карат сноу-борд посреднощ в “Боровец”. После ген. Тонев беше привикан в централата на “Продължаваме промяната” на ул.”Чаталджа” за обяснения защо е свалил охраната на Кирил Петков… а той го беше направил, тъй като изтече законният едногодишен срок за охрана на бившия министър-председател.

Зорът на Кирил идваше от това, че няма кой да води децата му на училище и да ги връща. Понеже, отказвайки се от канадското си гражданство, е трябвало да върне канадския си паспорт и шофьорската книжка, а той не си е изкарал българска. Личният му лексус стои в двора на жилищната кооперация, докато борецът за европейските ценности използва държавата за лична употреба.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Соня Колтуклиева: Личният му „Лексус“ стои в двора на кооперацията, а борецът за европейските ценности използва държавата за лична употреба ᐉ Новини от Fakti.bg - Мнения | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!