БДЖ – не хаос, а ад. Затова ли качихте билетите?!

Ретро

Първи ден от мазалото на София-Север – 4 влакови композиции на гарата, народът се щура като шантав, кондукторите търчат да обясняват по сто пъти кое къде и как! И така ще е в следващите 2-3 години!
Не го ли е срам министър Гвоздейков? Няма какво да се извинява на гражданите, ами да си влезе в ролята и да се създаде някаква организация в БДЖ.

Положението заради ремонта на Централна гара не е просто хаос, а ад! От 7 май, откакто започнаха ремонтните дейности на гарата, влаковете закъсняват с часове, някои дори изобщо не тръгват. Държат хората в абсолютно неведение какво се случва, никой не им дава информация по колко време ще са закъсненията, на кои гари ще се изчаква и изобщо ще стигнат ли някога до точката, до която са се запътили.

На информационното табло се виждаше, че всеки тръгващ и пристигащ влак е със солидно закъснение. Продавачката на гишето за билети не знаеше за кой влак да ми издаде билет, тъй като имало три, които закъсняват и не се знае в колко часа ще тръгнат. Все пак взех билет и отидох на пероните. А там имаше хора, които чакат от часове, а влакове нямаше. След 40 минути висене на перона без никаква информация все пак дойде някаква електрическа и ни превози до София-Север, откъдето се прикачихме на друг влак и така с час закъснение бях в Своге. А всяка сутрин и вечер пътувам за работа в София и се връщам обратно. Така ли ще я караме и докога?

Безумието с довеждащия влак от София Север до Централна гара трябва да престане. Това е основната причина за огромните закъснения. Затова ли увеличихте цените на билетите за влаковете с 20 процента?! А от същия ден небивал хаос в и без това трагичното БДЖ. И ми качват билета, за да продължа да пътувам в мръсните и вехти вагони, да посещавам мръсните тоалетни, да седя в купето, което е от моята младост, да се опитвам да гледам през зацапаните прозорци с липсващи отдавна пердета. И т. н., и т. н. Мизерия без край, БДЖ. А сега вече и анархия по гарите.

В. Атанасова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: БДЖ – не хаос, а ад. Затова ли качихте билетите?! - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!