В САЩ: Срам! Блинкен опозори Америка

Снимка: Лупа.бг

Милен Ганев
Главен редактор във Fakti.bg

Продължават критиките срещу държавния секретар след рок изявата му в киевски бар

Изненадващата изява на американския държавен секретар Антъни Блинкен заедно с местна група в бар в Киев, за която ФАКТИ вече съобщи, възмути читателите на американския портал Breitbart.

Във вторник, по време на посещението си в Киев в компанията на украинския външен министър Дмитрий Кулеба, Блинкен опита местна пица, а също така пя с група в бар и свири на китара.

„Спомням си времената, когато дипломати отиваха в чужбина, за да водят мирни преговори, да участват във важни диалози и дискусии. Не си спомням дипломат да отиде в друга страна и да започне да свири музика, подбуждаща хората към война“, каза Били Бейкън.

"Нямах представа, че администрацията на Байдън може още повече да опозори Америка. Но Тони го направи. Заложници в Газа, война, колабираща икономика. Какъв срам и унижение!" - написа MP.

"Да... Извращенията на администрацията на Байдън в най-лошия му вид. Идиоти и негодници на парад. Войни избухват навсякъде и какво прави този идиот Блинкен? Майната му!!" - написа ActinUpinTexas.

„Надявам се, че е по-добър като музикант, отколкото като дипломат, защото той е изключително ужасен в дипломацията, в този бар няма да им липсвате и светът ще бъде по-безопасен без вас“, обърна се Публий Демократ към държавния секретар.

По-рано сенатор Рик Скот от Флорида разкритикува Блинкен, упреквайки дипломата, че е избрал да говори в момент, „когато светът гори и американци прекарват 221-ия си ден като заложници от Хамас в Газа“.

Украинските интернет потребители също критикуваха Блинкен за неговия „концерт“ в киевски бар, съобщава украинското издание Strana.ua. Потребителите на социалната мрежа X упрекнаха държавния секретар, че докато Украйна търпи поражения на бойното поле и чака помощ от Съединените щати, Блинкен „се мотае в центъра на Киев в бар“.

Първият заместник-постоянен представител на Русия в ООН Дмитрий Полянски по-рано упрекна Блинкен за „концерта“ в Киев във време, когато украинците са хващани по улиците и пращани в месомелачката.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: В САЩ: Срам! Идиотът Блинкен опозори Америка ᐉ Новини от Fakti.bg - Свят | ФАКТИ.БГ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!