Ергенът в третия сезон по БТВ (не)очаквано се оказа шарен джен...

Би Нюз

Либералният флагман БТВ, който уверено върви към фалита след спирането на дозите хазартна реклама, реши да обърка сценария на Ергена и го показа в твърде съмнителна светлина от гледна точка на сексуалните му предпочитания и социалния му опит.

Третият сезон на „Ергенът“ приключи по (не)обичаен начин. Във формата, чиято цел е ергенът Алек да избере една жена от всички участнички, той в крайна сметка взе решение… да не взима решение. И не че имаше кой знае какъв избор.
Докато двете финалистки Магдалена и Надежда очакваха Алек да дойде и да каже коя от тях избира, стана ясно, че той няма да се появи на живо.

Вместо това се обърна към тях с видеозапис, в който сподели спомени и емоции от времето с тях.

За това, че не се е появил на финала, обясни, че не го интересува какво ще кажат хората и че не очаква дори двете жени да го разберат.
„Вярвам… не, убеден съм, че в този момент не мога да взема категорично решение“, обясни Алек и допълни, че каквото и да реши ще бъде едновременно правилно и грешно.
Помоли ги за прошка и допълни, че „каквото е писано, ще стане“.
Очевидно обаче не е било писано да избере фаворитка. Думите му разочароваха и двете жени.
И докато Магдалена до последното пазеше надежда, че той ще се появи, Надежда беше по-крайна и заяви, че „не иска мъж страхливец“, след което определи ергена за „голям глупак“.

Напоследък се появиха снимки, които поставиха в друга светлина предпочитанията на ергена въобще.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Ергенът в третия сезон по БТВ (не)очаквано се оказа шарен джендър и реши да избере …мама! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!