Кирил Петков катастрофира в кола на НСО, има загинал

Снимка: Найо Тицин, Фейсбук

Кирил Петков е катастрофирал с кола на НСО край Варна, съобщиха във Фейсбук от „Продължаваме промяната“.

„Днес в 17,30 часа на входа на Аксаково катастрофира автомобил на НСО, в който се е возил съпредседателят на ПП Кирил Петков. Катастрофата е причинена от внезапно изскочил автомобил от път без предимство. В автомобила са се возили мъж и жена на възраст над 60 год. Полиция е пристигнала веднага, има пострадали, написаха от ПП във Фейсбук.

Кирил Петков не е ранен и е добре, съобщиха от пресцентъра на партията. Пострадали обаче са двамата пътници в другия автомобил.  Петков се е возил в автомобил на НСО, тъй като има право да ползва кола на службата за охрана 4 г. след края на мандата си като премиер.

От изявление на НСО стана ясно, че другият шофьор е починал.

„Около 17.30 часа днес, 16 май, служебен автомобил на Националната служба за охрана е претърпял пътно-транспортно произшествие на входа на кв. „Аксаково“ във Варна. Автомобилът, в който се е намирало охранявано лице, се е движил на път с предимство, което е отнето от друг автомобил.

При удара тежко пострадал е водачът на другия автомобил, който впоследствие е починал. Придружаващата го жена е в болнично заведение. Охраняваното лице и водачът на служебния автомобил на НСО не са пострадали.

Националната служба за охрана оказва пълно съдействие на МВР и на компетентната Военно-окръжна прокуратура за изясняването на фактите и обстоятелствата около инцидента“, пише в изявлението.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Кирил Петков катастрофира в кола на НСО, има загинал

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!