Само наивник или зависим от различни фактори може да смята, че опита за убийство срещу премиера на Словакия е случаен акт

Само наивник или зависим от различни фактори може да смята, че опита за убийство срещу премиера на Словакия е случаен акт. Възелът се затяга около лидерите и държавите с балансирани, национално отговорни позиции, тоест противопоставянето наближава своя връх. Залозите се вдигат, а при нас нощта става най-тъмна. Ние сме във военновременен етап. 

Да не се забравя, че Балканите винаги са в центъра на бурята при световни конфликти или прелюдията към тях. А в центъра на Балканите е България.

Първата световна война се подготвя в рамките на две десетилетия между края на Съюза на тримата императори и убийството на Франц Фердинанд в Сараево, когато се задейства доминото на тайните договорености. Междувременно България преживява своята първа национална катастрофа след Балканската и Междусъюзническата война, които са част от прелюдията на ПСВ. (smiley)

Станислав Бачев

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Само наивник или зависим от различни фактори може да смята, че опита за убийство срещу премиера на Словакия е случаен акт

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!