Майка на абитуриентка от Северозапада: Обувките ѝ за бала струват 2000 лв., заслужава ги

Ретро

„Обувките ѝ струват около 2 хил. лева. Не са евтини, но детето ги заслужава. Има такъв успех в училище, че се постарахме“. Това казва София – майка на абитуриентката Борислава от Монтана.

Със започването на сезона на абитуриентските балове учениците от цялата страна са в трескава подготовка за предстоящия празник.

„За изпращането ми съм заложила на много класически модел обувки. Подарък са ми за рождения ден, защото много ги исках“, казва абитуриентката от Монтана Борислава Ангелова. Тя е в паралелка с английски и немски език, а общият ѝ успех в края на годината е отличен. „Тези обувки са малко по-различни. Те са ми за бала, малко по-различна ни е идеята – с кецове ще бъдем и аз и моят кавалер“, обясни Борислава пред bTV. Роклите ѝ за изпращането и за бала са шити по поръчка.

„Роклите са около 1000 лева и двете. Моделите тя си ги е избирала. Шивачът наистина се постара да ги направи както трябва“, казва майка ѝ София.

Приятели на семейството ще услужат с луксозна марка кола в бял цвят, за да осигурят превоз на Борислава и кавалера ѝ. Целият бюджет за предстоящия празник на абитуриентката е около 4 хиляди лева.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Майка на абитуриентка от Северозапада: Обувките ѝ за бала струват 2000 лв., заслужава ги - Retro.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!