Чутовен СКАНДАЛ! Действащ евродепутат е включен в списъка с “Големи длъжници на НАП”! Това е абсолютен скандал за ЕС и в България

Би Нюз

Скандалът с Елена Йончева се разраства. Тя в била изключена от групата на ПЕС, след като става ясно, че е данъчна измамница и преговаря с ДПС, за да стане либерал.
Втората мотивация на Йончева, за да приеме офертата на вездесъщия Делян Пеевски е делото за пране на пари от КТБ, което е готово да завърши с обвинителен акт, но евроимунитетът го спира. Така Йончева превръща Брюксел и Европейския парламент в свърталище за бандити, които бягат на Закона в своите държави.

Действащ евродепутат е в списъка с длъжници на НАП! Това е абсолютен прецедент.

Йончева е изгонена от ПЕС два дена, след като НАП я обявява за едър длъжник

Елена Йончева – от 7 май 2024 независим член на Европарламента, избрана през 2019 с листата на БСП, а сега кандидат за евродепутат в листата на ДПС – два дни по-рано, на 5 май 2024 е включена в списъците с големи длъжници на НАП.

През април Йончева окончателно загуби дело срещу ревизионен акт на НАП за 58 хиляди лв. дължими данъци. Сумата с лихвите вече е 70 000 лева.

Делото за пране на пари срещу Йончева също не е прекратено. Така тя има две причини да приеме офертата на ДПС и неговия председател Делян Пеевски. Все пак с евродепутатска заплата по-лесно се изплаща дълг към НАП, отколкото ако си на трудовата борса.

Колаж и източник Бърд.Бг

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Чутовен СКАНДАЛ! Действащ евродепутат е включен в списъка с “Големи длъжници на НАП”! Това е абсолютен скандал за ЕС и в България - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!