Борисов подпали като печка “Чудо” от Перник и заплаши Кирчовците: Готвят ми колажи с Пеевски! Ще ги разсипя! Ще ги…

Би Нюз

ПП и ДБ ми готвят колажи с Пеевски, това алармира Борисов от столицата на Котараците – град Перник. После заплаши.

“Само да ги пуснат и почвам да разказвам неща от кухнята, предупреди Борисов. Ще ги разсипя, повтори той. Ще ги приключа!”

“Българите не бива да бъдат разделяни. Не бива да абъдат игнорирани мюсюлманите, посочи Борисов.” И по този начин удари по тънката струна защо трябва да се прегърне с ДПС.

Главчев е премиер заради конституцията, която Христо Иванов направи, каза лидерът на ГЕРБ, с което удобно замаза чий премиер е Главчев.

Ние няма да правим повече компромиси, защото партията не може да го понесе. Имаме страхотна програма и днес, като я утвърждавах, питах а кой друг има програма. Единственият въпрос е дали ще правиш коалиция с ДПС, или не. Как ще управляваме тази държава. Дано колегите от ППДБ се вразумят, защото след това тази държава чата стабилност и сигурност.
Оттатък са БСП и „Възраждане“, призна Бойко Борисов.

Най-големият страх на Борисов е да не бъдат осветени задкулисните му връзки с ДПС и огромното влияния, което те имат върху неговите решения. Друг най-голям страх на Борисов е, че пак ще се провали с първия мандат, ако ПП и ДБ го отрежат за коалиция, а ако той се прегърне с ДПС те ще го скъсат от улични протести.
Истинската мечта на Борисов е да се завърне като премиер с Кирчо Петков, Прокопиев и Пеевски на софрата, а той да раздава порциите с по-малкия черпак.

ПеПетата знаят страховете на Борисов и затова ще бият по връзката му с Пеевски, а после нямат никакво намерение да му подкрепят правителство с неговия мандат.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Борисов подпали като печка “Чудо” от Перник и заплаши Кирчовците: Готвят ми колажи с Пеевски! Ще ги разсипя! Ще ги… - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!