Явор Божанков и Божанковица прикриват мръсна тайна в стрелбата срещу дете с чудовищния Смит енд Уестън

Григор Ликов, фейсбук

Изстрелът срещу детото:
ВЪПРОСИ ОКОЛО СЛУЧИЛОТО СЕ

(на снимката е майката, която със сигурност е свидетел)

Нараняванията

Куршум от този тип и такъв револвер, попадайки някъде в стъпалото от близко разстояние, би трябвало да го е раздробило. Или да е откъснало изцяло палеца, ако е уцелен него, както твърди Божанов.
Затова лекарят от областната болница заяви, че въпреки операцията не гарантират пълна функционалност на крайниците.

Стрелбата на едно дете със Смит енд Уестън, който тежи над килограм

Този тип револвери, с който е произведен изстрела, са тежки и с усилен куршум. Те държаха 20 години рекорда в света за най-мощен пистолет. С такъв куршум и пистолет можеш да свалиш дори много едро животно като елен или дори да спреш мечка!
За да се стреля с такова оръжие, има два варианта.
Първият е да се запъне петлето и после да се стреля. Вторият – направо да се натисне спусъка.
И двете неща изискват доста МЪЖКА сила. Защото пистолетът няма традиционният предпазител и трудното за запъване петле или тежкият за натискане спусък служат за тази цел.
Възможно ли е 11-год. хлапак да знае, че трябва да се запъне петлето?
И как е научих за петлето?… От бащата ли?
И защо околните не са реагирали?
Поредният въпрос е ако момчето е запънало петлето или натиснало спусъка с юнашка сила, която господа му е дал на тази крехка възраст, какво се е случило с него?
При това оръжие отката от изстрел с такъв патрон е забележим, особено ако ръката не е изправена, а е под ъгъл. 11-годишно хлапе в зависимост от захвата и позицията на ръката би трябвало да е получило травми.
И въобще как е боравило с оръжието? То не е леко – тежи над килограм. И обикновено с него се стреля, като се държи в две изпънати ръце.
Възможно ли е бащата да е произвел изстрела? Вярно, той твърди, че не е присъствал на сборището. Но за мен е парадоксално е да пратиш семейството си на този рожден ден, без ти самият да уважиш най-близките си свои роднини.
Децата на тази възраст не носят наказателна отговорност за разлика от възрастните. А бащата не само е депутат, но е и водач на предизборна листа.
Въобще историята за случилото се без отговор на тези въпроси е доста мътна, както мисля аз.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Явор Божанков и Божанковица прикриват мръсна тайна в стрелбата срещу дете с чудовищния Смит енд Уестън - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!