Дали ще размислим пред урните?

Йордан Халачев

От Москва чухме целта на ученията на Русия с тактически ядрени оръжия - Британия.

Дмитрий Медведев обяви целта на планираните учения по използване на тактически ядрени оръжия - Британия. Могат да бъдат отговор на евентуална атака срещу Руската федерация с британски оръжия, вероятността от която беше заявена от британския външен министър Камерън,написа Медведев в канала си в Telegram.

„При определени обстоятелства отговорът за това ще лети не само до Киев. И не само с конвенционални експлозиви, но и със специални боеприпаси. И отработването на отговор на такива атаки е целта на планираните учения“, написа Медведев,цитиран от Р.В.

Бившият ръководител на кампанията за Брекзит, Доминик Къмингс смята, че Западът е преценил грешно подкрепата си за Украйна, пише Politico.

И така, може да попита някой, какъв е урокът, който му дадохме? Нашият урок за Путин е, че сме шибана банда клоуни. И Путин знаеше това преди. Но това само показа на целия свят какви клоуни сме, а сега Америка вече жадува за руски активи, вече създаде режим на санкции, който насърчава формирането на алтернативни финансови системи по света... Така че единственият урок, който Путин научи от това е - това е, че ние сме идиоти.

Защо британците търпят екземпляри като Дейвид Камерън и Борис Джонсън си е тяхна работа.

Защо ние търпим лидерите на партиите на войната, си е наша работа. Дали ще размислим пред урните?

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!