САЩ и НАТО понасят тежко поражение – ОТГОВОРЪТ: „Задължителна военна служба"

Йордан Халачев

„Задължителна военна служба", чухме от Берлин.

САЩ и НАТО понасят тежко поражение в Украйна. Вашингтон зачеркна темата за НАТО в Украйна, както и за член 5-ти и остави проскубаните европейски колониални "ястреби", да си првят Европейска война.Те нямат армии с изключение на Полша, но ще им трябва пушечно месо.

В името на собствената си национална безопастност, Съединените щати ще избягват пряка конфронтация с Русия, заяви Антъни Блинкен.НАТО няма намерение да участва пряко в конфликта в Украйна, алиансът няма да изпраща войски, заяви генералният секретар на блока Йенс Столтенберг в интервю за италианския вестник "Република".

Но, се принуждават отделните колониални държави към индивидуални инициативи.Кой остана тогава за фронта? Естествено европейците и най-вече източните, по възможност православни християни, славяни, какъвто е първоначалния план. Украинците свършват. Цял свят вижда как ги мобилизират.

Паниката от наборната военна служба не е дебатът, от който се нуждае Европа, "загрижи се" Bloomberg.

Германското министерство на отбраната не е в състояние да увеличи броя на войниците с помощта на доброволци. Затова Германия обмисля варианти за връщане на задължителната военна служба, пише германският вестник Welt am Sonntag, позовавайки се на достъпа си до разработените предложения.„Министърът ще публикува предложение, не по-късно от началото на юни. Те са три”, пише вестникът.

Първият от тях е най-предпазлив и се прави опит да се използват всички възможности на доброволната военна служба.„При този вариант всички „граждани, навършили 18 години“ ще бъдат регистрирани и ще получават информационни материали.При проявен интерес ще последва консултативно интервю и анализ на потенциалните възможности“, уточнява вестникът.На всички обаче е ясно, че този вариант е нефункционален.

Вторият вече съдържа задължителната служба. „Докато с жените ще продължим да се свързваме на доброволна основа, за мъжете опцията за онлайн кандидатстване и записване ще стане задължителна. Тази опция обаче „трябва да бъде подкрепена от всеобхватен модел на стимулиране в интерес на военното правосъдие и общественото признание“, посочва изданието, цитирайки документа. Според министерството ефектът от въвеждането на подобна концепция ще бъде значителен: „Възобновяването на задължителната военна служба ще послужи като силен политически сигнал за партньорите в Европа, системните съперници, както и за алианса“.

При третия вариант, (който е най-объркан), всички мъже и жени на 18 и повече години ще трябва да попълнят онлайн въпросник. Разработчиците на тази концепция смятат, че в този случай процесът на подбор може да се основава на „известна степен доброволност“, пише изданието. На базата на този модел „би могло да се обсъжда въвеждането на всеобща задължителна служба“. Уточнява се, че това се отнася не само за службата в Бундесвера, но и за пожарните и медицинските служби.

Държавите от Европа, които тръгват или са качени на пързалката на войната и наборната служба са следните:Франция, Дания, Швеция, Британия, Финландия, Литва, Латвия, Румъния, Нидерландия, Естония, Чехия, Норвегия.

Който не иска той, децата или внуците му да бъдат изпратени насилствено на източния фронт срещу Русия, нека да помисли преди да пусне бюлетина за партиите на войната, които не биха се посвенили от подобно действие.Всички знаем какво прави слугинажа, когато господарят пръдне....

Да не си помисли някой, че говоря за ГЕРБ-СДС, ППДБ и ДПС и още няколко слугуващи, които вие трябва да си ги знаете?

Има и нови скрити отгледани атлантически "лимонки" за тези избори!

Посланието на Посланика, който изрази разочарование от провала на Сглобката, призна, че са "окуражавли всички партньори", били "доволни от прогреса, на страната" и очаквал "след изборите сформиране на ново правителство", както цитира Мартен, БНР. Дали САЩ планират след изборите следваща тяхна Сглобка по същата "атлантическа" схема, всеки сам да си реши.

Дано имаме достатъчно разум и след изборите да застанем в групата на Унгария, Австрия, Словакия, и другите, които ще имат антивоенни правителства. Българите имаме само месец да помислим добре, кои са атлантическите партии на войната, преди да гласуваме на 9 юни. Да помислим кой може да върне наборната служба в България в интерес на Украйна, САЩ и НАТО.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!