Комсомолската и неартистична подлост на несменяемия Бойко Василев избоде очите на всички зрители

Калина Андролова

Комсомолската и неартистична подлост на несменяемия Бойко Василев избоде очите на всички зрители. Това е човек, чийто подписани становища по доноси срещу Волгин са при мен и аз виждам как той е настоявал за санкция от страна на ръководството на БНР!

Снощи "Панорама" беше евтина и бездарна както винаги и в съзвучие с корабокрушението на държавата ни. Ние плащаме по половин милион долара на ден ЗА НИЩО на Турция, но събираме капачки по коледните празници, за да купуваме кувьози. Ние сме счупили ПАВЕЦ „Чаира“ нарочно, за да строим батерийни стопанства на територията на златна Добруджа. Ние се държим като напълно провалена държава на междунардоната сцена. Ние практикуваме тежка антиселекция във властта и произвеждаме зависими от прокурорско разследване хора, които ползваме за трасета за кражби! Но неспособният за достойна съпротива Бойко Василев задава свръхфалшиви и напълно декоративни въпроси от сорта: „Какво ще спечели България, ако в Европа спечели Вашето политическо семейство?“. Или: „Коя е българската идея в Европа?“ Българската идея в Европа е да ни продиктуват задачите за домашно, а ние да си ги запишем. Силно се надявам, следващият директор на БНТ най-после да реформира това безникакво предаване, което има носителство на най-неприятните черти от комунистическата фалшива безизразност и празнота на журналистиката от тоталитарната епоха. България има нужда от едно живо, умно, въздействащо и нефалшиво общуване между водещ и събеседници. А не от бойковасилевото подмазвачество, камуфлирано уж като "умереност" и някакъв "БНТ сленг". Жоро Любенов е много по-смел, по-интересен, по-истински, по-добър водещ!

Апропо, виждаме, че ПП са изгубили своя враг. ГЕРБ намачкаха толкова безмилостно ПП с доклада за „Митници“ и с историята за фалшификациите, че ги преобразиха. Съпротивата срещу ГЕРБ и ДПС, която осигури на ПП възможност да се конструират и да управляват, вече е невалидна, тя изчезна. Лорер посочи в "Панорама" новия враг на ПП, като няколко пъти нападна „Възраждане“, абсолютно неповикан, при това с доста банални и глуповати подхвърляния. Но ПП винаги са били смешни в политическите опорки. Стратегията им показва недвусмислено, че Кирил и Асен са притиснати много натясно и нямат опция за нищо друго! Затова са решили да измислят новия си враг – „Възраждане“. Отсега мога да им кажа, че боксът им с „Възраждане“ ще бъде в полза на „Възраждане“. Защото ПП напускат ошмулени битката с първата политическа сила и започват война с партия, чийто електорат никога не би гласувал за ПП. Тоест започват война, която ще е пуста и безрезултатна.

Колкото до Волгин, който в момента мрежите коментират полюсно, когато някой се осмели да говори срещу глобалисткия диктат и неолибералната докса, той светкавично и жадно бива заклеймен. И то толкова яростно, колкото по-недемократично и несмело е обществото. Като казвам недемократично, имам предвид, че откровеният непотизъм влошава качеството на публичната администрация и създава нарочно търсено бездарие в управлението, което гарантира източването на държавни ресурси. Както и защитата на този модел на продължително разрушаване. Глобалистката доктрина поначало лиши обществата от журналистите и интелектуалците, както и от демокрацията, по един напълно безкръвен път. Затова ние не усещаме, че живеем в недемокрация и в особен вид постмедийно общество. Медиите вече не са контролната четвърта власт. Те са наднационална мрежа, която демонтира смисъла на националната власт и превръща гражданите в протеинови роботи с потребителски изживявания и нулева съпротива срещу матрицата.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Комсомолската и неартистична подлост на несменяемия Бойко Василев избоде очите на всички зрители

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!