Путин: Русия сама и само тя ще определи съдбата си (ВИДЕО)

Русия сама и само тя ще определи съдбата си. Русия ще премине достойно през труден, етапен период и ще стане още по-силна, реализирайки своите дългосрочни планове и мащабни проекти. Това каза руският президент Владимир Путин в речта при встъпването си в новия мандат.

„Уверен съм, че ще преминем през този труден, етапен период с достойнство, ще станем още по-силни и определено ще реализираме дългосрочни планове и мащабни проекти, насочени към постигане на целите за развитие“, каза още той.

„Току що произнесох думите на президентската клетва, която съдържа същността на висшата мисия на държавния глава - да защитава Русия и да служи на нашия народ. Разбирам, че това е огромна чест, отговорност и свещен дълг”, заяви Путин.

„Ние не отказваме диалог със западните държави: дали ще продължат да се опитват да сдържат развитието на Русия, да продължат политиката на агресия, натиск върху нашата страна, който не е спирал от години, или да търсят път за сътрудничество и мир”, добави Путин.

Стотици високопоставени гости пристигнаха в Кремъл, където се състои встъпването в длъжност на президента на Руската федерация Владимир Путин. Церемонията ще продължи един час.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Путин: Русия сама и само тя ще определи съдбата си (ВИДЕО) - Труд

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!