РАЗМАЗВАЩО: Приключиха Васил Терзиев след поредната му гавра със софиянци (СНИМКА)

Strahil Angelov

Това е сградата на Столична община тази сутрин!

Българското знаме е усукано и е прибрано зад балкона на псевдокмета Терзиев, но пък любимият му украински флаг се вее гордо.

Въпрос на време е Васко Ухото да свали националния трибагреник от фасадата и да побие на негово място този с цветовете на дъгата. Все пак наближава централното събитие от столичния културен календар - София Прайд. А и въпросният бутафорен кмет и екипа му никога не са се отнасяли с уважение и почит към нищо свързано с България и историята на града ни. Напротив! За тази половин година престой в общината Терсиев демонстрира по всеки възможен начин, че няма и не иска да има нищо общо с българските традиции, бит и душевност, като неглижира абсолютно всички празници и значими исторически дати.

May be an image of the Brandenburg Gate and street

Встрани от това, Ухото и екипа му не работят по нито един значим за столицата проект. В областта на инфраструктурата цари пълен застой и разруха - тези нямат намерение да строят каквото и да било. Единственото, което ги интересува е в централната част на София да има велоалеи, по които да се придвижват тротинеткаджиите, които избраха тези бутафорковци.

До този момент Ухото не обявил, че се работи по нито един сериозен проект или някакво значимо начинание свързано с влошаващата се среда в столицата. Нула! Абсолютно нищо....

Водещ кадър от екипа на Терзиев е Андрей Зографски общински съветник от "Спаси или смучи София". Това лице освен виден активист на ЛГБТ общността е и син на северномакедонския политик Солза Гърчева - яростна българофобка и македонист до мозъка на костите си. След като е уредила чедото си да седне в столичния общински съвет и да се изявява като "гуру" в инфраструктурата, леля Солза се е заела активно да организира всякакви анти-български прояви и мероприятия в Скопие, а малкият Андрейчо успешно провежда подривна дейност у нас, като активно работи за спиране на редица важни за столицата инфраструктурни проекти. Зографски говори, Терзиев слуша - нали затова е Ухо!

Тази пасмина не може и не трябва да остава начело на столицата на България. Пълни некадърници и инфантили, които ще съсипят абсолютно всичко, до което се докоснат.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: РАЗМАЗВАЩО: Приключиха Васил Терзиев след поредната му гавра със софиянци (СНИМКА) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!