Лъсна поредната срамна тайна на Кирил Петков

Лъсна срамна тайна на Кирчо Петков. Свежият външен вид на лидера на "Продължаваме подмладяването" (ПП) се дължи на инжекции с ботокс. Това издават негови съпартийци, които чак сега разбрали тайната му.

На всеки шест месеца експремиерът си слагал инжекции с ботокс в челото. Това ставало в столичен разкрасителен център.

Цената на всяка процедура е 900 лева, което е малко по-високо от стандартната. Но това било поради факта, че салонът работи с висококачествен продукт, който внася директно от Франция, пише в. "Уикенд". 

За да не се засича обаче с хора от простолюдието, той посещавал разкрасителния център в извънработно време – обикновено около 21 часа.

"Кирил изглежда неглиже, но всъщност е изключително суетен. Винаги е държал на външния си вид.

Така лицето на Петков замръзва за няколко месеца, след което се подлага отново на процедурата.

За последен път си е сложил ботокс преди около седмица и това е причината, поради която изглеждаше изключително свеж при внасянето на изборните документи в Централната избирателна комисия (ЦИК) в сряда.

За разлика от съпартиеца си Асен Василев, той изпитва истински ужас от напълняването и следи стриктно килограмите си. Затова лидерът на ПП се стреми да спортува и намира време за това поне 3 пъти седмично. Дори да наддаде с половин кило, се подлага на изключително строга диета.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Лъсна най-срамната тайна на Кирил Петков

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!