Кирил Петков за фалшификациите на документи в Коралгейт: Не ви ли е срам! Това е провокация…

Истерия и страх от въпросите, чийто отговори са изобличаващи, демонстрира за пореден ден наглецът Кирил Петков по темата с фалшификациите на подписи и документи в Коралгейт. Новата опорка на пиара на ПеПетата Найо Тицин е, че измама има, фалшификация има, но тя е за Нула лева.

И това би следвало да оневини пишман измамниците в стил Остап Бендер.

„Нито съм викан, нито съм разпитван. Това, което мога да кажа, че ДАНС видяха явно като огромен национален риск моето излизане от едно зелено НПО, което има 0 лв. За една кауза, плаж Корал, която всъщност я постигнахме и тя не може да се застрои. Сега разбирам, че са повдигнали досъдебно производство. Ще съдействаме и на прокуратурата, и на ДАНС, който ни покани, защото няма никой над закона. Много бих искал да коментирам в детайли, но понеже аз не вярвам нито на ДАНС, нито на прокуратурата, няма да влизам в детайли. Но в едно съм сигурен, че когато преди три години аз съм излязъл от едно НПО, зелено, за което съм се борил да спася един плаж, три години по-късно това да излезе в общественото пространство, 40 дни преди изборите е нищо повече освен компромати“, посочи Петков.

На въпрос, дали е дублирал двете позиции (на министър и на член на УС на Сдружението), съпредседателят на ПП заяви: „Аз абсолютно вярвам, че не! Това, което за мен е невероятно, че вече трети ден първа новина по всичките медии е излизането ми от едно НПО с 0 лв, за кауза, за която съм се преборил и постигнал, но нека свършим с тази тема, защото има по-важна.“
Попитан дали е знаел, че Лена Бориславова има пълномощно за разпореждане със сдружение „Да запазим Корал“, Петков отговори:

„Не, това е абсурдно. Това е пълен абсурд този въпрос! След това, което казваме! Българското здравеопазване за децата е под риск и вие ме питате за зеленото НПО, от което съм излязъл преди три години. Това е провокация. Не ви ли е срам, честно…“, възмути се Петков.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Кирил Петков за фалшификациите на документи в Коралгейт: Не ви ли е срам! Това е провокация… - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!