Главчев реже главата на здравната си министърка, която пробута частната детска болница

Би Нюз

Министър-председателят Димитър Главчев нареди да бъде отменено приетото вчера решение за създаване на „Многопрофилна болница за активно лечение „Мама и Аз“ в гр. София, съобщиха от пресцентъра на служебния кабинет.

Пеевски и Радев, смачкаха Главчев с телата си заради частната детска болница!

„Ще бъде потърсена отговорност от хората, внесли решението за разглеждане от Министерския съвет. Ако докладът за отмяна на решението не бъде депозиран днес от министъра на здравеопазването, премиерът Главчев ще предложи на президента Румен Радев министърът на здравеопазването Галя Кондева да бъде освободена от поста“, съобщават още от пресслужбата на Министерски съвет. Това е третият министър, който ще си ходи само за три седмици, откакто има служебен кабинет. Този път за тежък лобизъм в сектора.

Днес Главчев стана обект на тежък приятелски огън от Радев и Пеевски, който заплаши да му отнесе главата. Той направо бе смачкан за вчерашното решение от двамата големи.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Главчев реже главата на здравната си министърка, която пробута частната детска болница - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!