Депутатите изхвърлиха хазарта от всички медии у нас и сърбина Драган Шолак от либералния флагман Нова ТВ!!!

С един куршум два заека. Депутатите освободиха българския народ и медиите от робството на хазартната зависимост, а междувременно изпъдиха и сръбския авантюрист Драган Шолак, който купи на безценица Нова Тв от предишните собственици, които бяха под натиска на санкциите по Магнитски.
От тв реклама на хазарт – 70% отиваха в Нова ТВ, а товв е лъвският пай от целия пазар. Сега либералният флагман от Крагуевац и неговите американски приятели остават без тези приходи от близо 150 милиона годишно.

Депутатите приеха на второ четене текстовете от Закона за хазарта, с които се забранява реклама на хазарт в телевизии, сайтове и печатни медии. Тя ще остане позволена само върху билбордове и в спортни зали, които се намират далеч от училища, или спортна екипировка.

Народните представители продължават с гласуването на второ четене на останалите текстове от законопроекта за изменение и допълнение на Закона за хазарта.

Те забраняват игралните зали в населени места до 10 000 души с изключение на пограничните градове и курортите. Ограничава се и престоят и максималният размер на залозите при онлайн сайтовете.

Коментар по темата!

Пътят към Рая може да минава и през дяволските пороци

Както Пътят към Ада в осеян с добри намерения, така и дяволите понякога правят добри дела.
ГЕРБ и ДПС дадоха наклон на останалите партии и със 198 гласа НАЙ-НАКРАЯ хазартът бе изхвърлен от телевизиите, сайтчетата и малките градове. Но може и още. Махнете хазарта отвсякъде и го пратете само на едно – две туристически места (летен и зимен курорт).
Другата приятна новина, която провокира цялата дандания, е изгонването на сръбския Остап Бендер – Драган Шолак с неговите “приятели” от ЦРУ от Нова ТВ. Там отиват 70% от тези 200 милиона за тв реклама на хазарт.
Неслучайно от там реват най-много. Сега следете внимателно как Лора Крумова ще къса копчета и ще засили черната пиар атака към ДПС и ГЕРБ и ще пропуска всички скандали с Кирчо, Лена и Асен. Другата дебелана Диана Найденова пък ще си тръгне от кабеларката Нова Нюз в знак на протест, ако Шолак откаже да върне бизнеса на старите собственици. Този мач поне съм го гледал отблизо.
За двете мисирки Викторчо и Мира не ми се мисли как ще се разкрачат като мухи на лачени обувки.
Ето едно доказателство, че пътят към Рая понякога е осеян с дяволи, които, следвайки частния си интерес, помагат и за общото благо. Стига да имат спирачки.

(Снимката показва какво е нивото на хазартната зависимост и на българските медии, не само на закъсалите по този порок стотици хиляди българи.)

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Депутатите изхвърлиха хазарта от всички медии у нас и сърбина Драган Шолак от либералния флагман Нова ТВ!!! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!