Никола Минчев си изми ръцете със сапунчето “Лена” за Коралгейт и метна вината върху нея

Бившият председател на парламента, юристът Никола Минчев изненадващо даде нова трактовка на фалшифицирането на подписи, извършено от Лена Бориславова.
С нея Минчев си изми ръцете и прехвърли цялата вина върху Лена Бориславова.

По информация на BNEWS Минчев е бесен на скандала и е бил готов да свидетелства срещу Лена и Киро, но са му запушили устата с първото място в евролистата, което му гарантира тлъста заплата и 5 годишен солиден имунитет. Това е цената на неговото мълчание и обяснява инак нелогичната му кандидатура за Европарламента, която още много преди ротацията го извади от сметките в българския политически живот.

„Това, което съм виждал в работата си – човек като работи и вземе стара бланка, взема и данни от нея, включително за предходни автори на документа. Може и нещо такова да се е случило. Но нямам представа“, разграничи се Минчев от измамите с това нелепо обяснение. Това няма как да е вярно, освен ако друг негов колега не е работил през компютъра на Минчев, за да обработва и фалшифицира декларацията на Русев. Което се вижда с просто око от фалшивата декларация, чийто метаданни ясно показват, че именно Минчев е съставителят на фалшивата декларация.

Никола Минчев обяви, че не е замесен в казуса „Да запазим Корал“. Той допълни, че не е участвал в отписването на Кирил Петков от управителните органите на сдружението, съобщава БНР.

„По никакъв начин не съм участвал в отписването на Кирил Петков от управителните органи на „Да запазим Корал“, работил съм по предходни казуси в „Да запазим Корал“. Няма как да кажа откъде се появява името ми от данните на документа, който показаха“, обясни пред медиите той.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Никола Минчев си изми ръцете със сапунчето “Лена” за Коралгейт и метна вината върху нея - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!