ИЗВЪНРЕДНО! Убийствата на адвокат Джингов и Алексей Петров – Трактора са свързани с Коралгейт и Сглобката?!

Би Нюз

Бойко Борисов: Истинскията баща на Сглобката беше Алексей Петров.
Закъсняло, но важно признание. За порочността на зачатието и за мотивите за убийството на Трактора.

За всички беше ясно ясно, че Сглобката е порочна мафиотска организация, споила различни хора с общи престъпни интереси – да крадат и да замитат стари престъпления. Фиаското беше предопределено.
На втория месец “истинският баща” беше убит и остана само неговият проводник Татко Петко, но изведнъж чак до днес Петко потъна вдън земя.
Днес змиярът Петко изпълзя отнякъде и пак се замеси с митични фигури от борческото минало незабравимо.
Борисов преди малко възкреси Алексей Петров.
В това няма нищо случайно.

Съмнявам се в този случай Борисов да лъже. Ако Алексей Петров е “Баща на Сглобката”, това означава, че неговото убийство е политическо. Той е бил “гарант” за ПеПетата, а гарантът им е убит. Гарант за какво? Че ще слушат ли?
Миналото лято по същото време внезапно умря удавен в собствения си кладенец известният столичен адвокат Джингов. Също сочен за баща на Промяната. Именно в неговата кантора работят младшите адвокати Лена Бориславова и Никола Минчев, когато извършват бруталната измама с фалшиви подписи в полза на клиента им Кирил Петков. Адвокат Джингов, в чиято кантора е извършено престъплението умира близо до мига, в който ДАНС и Прокуратурата се захващат с фалшификациите. Колко удобно за замесените му бивши подчинени?! Ами, ако Джингов е разбрал и е бил готов да ги разобличи още в началото на порочната Сглобка. Асен Джингов умира на 29 май миналата година, после се ражда уродливата Сглобка след срещите на Алексей Петров с Петков и Борисов от 1 май нататък, когато в същия ден гърмят по Гешев, на 11.08. 2023 е образувано досъдебното производство за измамата на Лена, Киро и Никола Минчев, с 5 дни по-късно ликвидираха Трактора. Всички убийства, екзекуции и гърмежи стават в гората над София – Драгалевци, Бистрица, Железница.

Смъртта на Джингов и екзекуцията на Петров приличат много на рязане на опашката от гущера. Само, че по-големият бандит реже главите на играчи, които могат да го застрашат и разобличат. Тези смъртни случаи трябва да се разследват в новата светлина на осветените престъпления на разпданалата се престъпна задруга.
Приказките в новия рупор на мафията и олигархията – сайтчето Афера, че Петров бил убит от жена си, са бабини деветини за наивници и отвличане на вниманието от истинския извършител.
Абсурдно е замесени лица в очевидни престъпни схеми като Лена, Киро и Никола Минчев да се сдобиват с български и европейски имунитет. Тогава случаят със зависимостите на Елена Йончева, която бяга в Брюксел, за да се спаси от обвинение за пране на пари, може да се повтори.
На мен, като бивш заместник – председател на третата по големина ПГ на Европейските консерватори в Европарламента, ми е безкрайно интересно как и дали Макрон и Марк Рюте ще приемат в групата на Либералите новите гости от България – раследваната и почти обвиняема (само имунитетът я пази) за пране на пари Елена Йончева от ДПС и разследвания като фалшификатор на документи и подписи Никола Минчев от ПП!?
Бойко, абстрахирай се от приятелите си и враговете си и кажи Б и В, след като вече каза А. Иначе политическитв скандали и убийства ще продължат.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ИЗВЪНРЕДНО! Убийствата на адвокат Джингов и Алексей Петров - Трактора са свързани с Коралгейт и Сглобката?! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!