BNEWS: Кирил Добрев и Копринков правят проекта на Ваня Григорова и Мая Манолова

Трета прокси партия от екипа на Румен Радев се пръкна на тези избори (след жалките опити с Промяната и Стефчо Янев). Проектът на Ваня Григорова и Мая Манолова (Черната и Русата Златки в Бг политиката) е изцяло под диригентската палка на Сивия кардинал на Президентството Николай Копринков и червения мултимилионер Кирил Добрев. Вторият ще налива милионите за изборните техники и реклама, а първият ще го играе главен идеолог и кадровик на проекта. Лявото прокси е изцяло съгласувано с Борисов и Пеевски и целта е хората на Радев да седнат легитимно на масата и да делят властта с тях след изборите.
Гласуваш за Черната и Русата фурия, получаваш Кирил Добрев и Пътя на Копринката с лигавник, нож и вилица на покер масата с корпулентните батковци, а Радев зад тях наднича в картите.

Проектът на Григорова – Манолова ще гарантира на Кирил Добрев правото да се пререди на първия ред на опашката за обществените поръчки, както ставаше по Пътя на Копринката от служебните правителства, а Радев съответно ще вкара свои хора навсякъде по регулаторите, които ще бъдат избрани на всяка цена и без хората на Прокопиев от ПП/ДБ в следващия парламент. Най-прецакани от новото начинание, което социолозите двайсетхилядници вече подгряват из студиата, ще са от ПП/ДБ и БСП, което урежда всички от Триото Радев – Пеевски – Борисов. „Ваня Григорова излъга 4 пъти за много кратко време. Първо излъга избирателите си като направи сглобка с ГЕРБ в Общината. Излъга работниците, като първо си повиши своята заплата, а не техните. Излъга левицата на Първанов, Петков, те вече не са й нужни и се отърва от тях. Излъга структурите на София“, това коментира днес самата Корнелия Нинова.

Кирил Добрев е заделил рекорден бюджет за купуване на гласове, с което ще се занимава Копринката, както за медии и социолози, с които ще работи лично новоизлюпеният политолог Кирил Добрев. Пари ще потекат към БТВ и Нова, а водещи като Цветанка Ризова са особено благосклонни към ухажванията на Добрев.

Това е истината, а ето какво обяснява Григорова днес пред БНТ.

“Изправи се, България!“, чийто лидер е Мая Манолова, политическа партия „Българската левица“ – наши съмишленици, с които работим повече от 15 години, малка партия, позиционирана вляво (това е действително малка формация с лидер Красимир Янков, но изцяло под контрола на видния русофил и социалист Георги Гергов, който е в тежък конфликт с останките от БСП – Пловдив и Корнелия Нинова. Георги Гергов отрече, обаче, да има нещо общо с проекта пред наш репортер), и третата формация – Обединената социалдемокрация. Името на коалицията, с която ще се явим на изборите е „Коалиция „Солидарна България“, тъй като аз съм председател на Сдружение „Солидарна България“ от 2010 година насам“, каза Григорова.

По думите ѝ тя участвала в местните избори в София, защото в столицата се е очертало обединение, базирано на справедливо разпределение на изработеното и връщането на публичните услуги в обществени ръце.

„Тоест това е част от стъпките, които трябва да се направят към социалната справедливост. Политиката не е еднопластова, тя работи на различни нива. През тези няколко месеца в Столична община аз защитавах това, което обещавах в предизборната кампания – заплащането, връщането на публичните услуги в обществени ръце“, каза още Ваня Григорова.

Коментира, че решенията дали на местно ниво, дали в отделните професионални общности се рамкират и предопределят на национално ниво в отговор защо ще се кандидатира за народен представител на предстоящите парламентарни избори.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ПЪРВО в BNEWS: Кирил Добрев и Копринков правят проекта на Ваня Григорова и Мая Манолова - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!