От Къщата в Барселона в Европарламента се влиза като в МВР – само с белезници!

Николай Бареков, фейсбук

Номинацията на разследваната за пране на пари и осъдена от НАП за неплатени данъци в размер на 70 хиляди лева Елена Йончева за евродепутат от ДПС надмина и най-циничните прояви в българското политическо тресавище, вонящо на лайна и корупция.

Приемам номинацията на ДПС-Благоевград да участвам в кампанията като кандидат за евродепутат като признание за всичко, което съм постигнала в Европейския парламент за България, коментира за БТА най-безочливо Елена Йончева и благодари за това на структурата на Движението.

Както неведнъж съм казвала публично, решението дали ще се кандидатирам зависи от това дали ще мога да продължа битките, които съм водила през последните пет години за страната си и дали ще получа подкрепа за това, а именно – спиране на безконтролната миграция; спиране на трафика на хора(каналджийството); работещи мерки срещу корупцията на национално и на европейско ниво; защита на журналистите от цензура и политическо преследване, отбеляза Йончева.

Зависимостите лъснаха

Коментар дойде и от Корнелия Нинова, която вече направи Йончева евродепутат от БСП преди пет години.

“Относно номинацията на Елена Йончева от други формации, Нинова посочи, че рано или късно зависимостите лъсват. Това дава обяснения за прекратените ми отношения с Елена Йончева много преди вчерашния ден, добави тя.

Изненадана съм от арогантността това да стане публично и помпозно”, коментира лидерът на левицата.

Неслучайни съвпадения или просто случаЕност?

2020 Елена Йончева подава сигнала за “Къщата в Барселона”. Следва “Мутри вън”.

2024 В един ден я осъждат експресно за данъчни измами в особено голям размер и получава номинация за евродепутат от ДПС от Благоевград, където безапелационно за водач на двете листи е номиниран лидерът Делян Пеевски, а втори – другият лидер на партията!

Междуврененно Барселонагейт тръгна и замря, а срещу Йончева в Националното следствие върви от поне пет години дебело разследване за пране на пари с множество експертизи и разпитани свидетели, за което Гешев и Сарафов следва да дадат обяснение пред българското общество, ако им стиска и имат желание.
Народът все пак не яде доматите с колците.

22.04.2024

2020 Елена Йончева подава сигнала за “Къщата в Барселона” в испанската прокуратура, а Димитър Стоянов разследва къщата и прането на пари.

2024, 22.04 в един час Елена Йончева се озова в ДПС, а Стоянов в МВР.
И двамата с белезници, тъй да се каже.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: От Къщата в Барселона в Европарламента се влиза като в МВР - само с белезници! - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!