MEDIAMALL: Задграничните командировки на Тагарев са били свързани предимно с грижи за Украйна

Lupa.bg: Външният министър изгорял за псувня срещу US-посолството

Интересна информация лъсва от отчетите на военния министър Тагарев за задграничните му командировки. От тях става ясно, че сме имали военен министър, който се е грижил повече за Украйна, а не за България.

Тагарев е бил толкова много загрижен за Украйна, че дори е жертвал някои от почивните си дни. Видно от документите Тагарев дори е пътувал с автомобил на НСО до Украйна, за да помага.

Тагарев е харчел без проблемно държавен финансов ресурс, за да обикаля държавите и да посещава дискусии за помощ на Украйна.

Да се чуди човек министър на отбраната на България ли сме имали или на Украйна? Видно от отчетите Тагарев е сновял като совалка из Европа и света, но от тях не става ясно какви точно резултати е постигнал за България.

Как точно неговите задгранични командировки са допринесли за повишаване на отбранителните способности на армията ни? По какъв начин дискусиите за помощи на Украйна са се отразявали на бойните способности на армията ни?

Вероятно чрез изпразване на военните складове и изпращане на съдържанието им в посока Украйна?

Със сигурност за българското общество ще е интересно да има база за сравнение с командировките на военните министри на Гърция и Румъния например, но…

Ето и документите на Тагарев за задграничните му командировки:

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: САМО В MEDIAMALL: Задграничните командировки на Тагарев са били свързани предимно с грижи за Украйна - Mediamall

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!