"Като две капки вода" със светкавична реакция за Фънки

Кадър Нова 

Вчера в медиите излязоха публикации, че вероятно Фънки вече няма да е част от журито на "Като две капки вода", заради голямата си уста.

Според жълти издания Маги Халваджиян взел решение другият сезон да го смени.

Днес от "Като две капки вода" дадоха знак, че нещата може да не са точно така.

От предаването публикуваха на страницата си интервю на Фънки пред "На кафе" при Гала от 17 април.

Това явно е знак, че от предаването държат на откровеността му.

„Не мога да лъжа“, категоричен е един от най-колоритните и експресивни представители на журито на любимото шоу за имитации

Фънки разказва, че когато участниците в шоуто се справят добре, искрено се радва. Но когато образите не се получават смята, че това трябва да им се каже, за да имат отношение и зрителите и публиката към самото предаване.

„Моята критика е градивна. Някой трябва да ги държи стъпили здраво с двата крака на земята. Иначе те ще започнат да си въобразяват разни неща. Няма да стане тази – да вият като вълци, а всички да им ръкопляскат!“, споделя Фънки и признава, че и в живота си е такъв – винаги си казва нещата „право куме в очи“.

„Имитацията е нещо много сериозно. От една страна свалям шапка на участниците, че са намерили смелост, за да изядат този голям залък. Защото задачата e да naправиш целокупен образ, който да се покаже на хората. А те, когато го видят, да пляскат и да се забавляват. Аз не бих могъл да се справя с тази задача и си го признавам“, споделя лошото ченге в журито на „Като две капки вода“.

Под поста обаче се изляха доста критични коментари:

"Между "градивна критика" и "простащина" има светлинни години разлика. Някои хора наистина бъркат честността с простотията и наглостта.

Ако верно предлагаше само и единствено градивната критика, която той твърди, че предлага, то нямаше да има и толкова критики по негов адрес. Пък и нека само вметна, че като е жури, е редно да си държи мнението за имитираният артист за себе си, независимо дали му или не му харесва този артист."

"Няма критика. Има простотия и липса на възпитание."

"Да,да,очевидно бутане на Мария,която единствено последния път пя вярно .За сметка на доста по-талантливи участници. Не сме слепи ."

"Подмазваш се на чалгарките, не са прай!"

"Каква крикита? Фънки ги хейти яко очи в очи! Това не е критика, а хейт!"

Следващият понеделник (22-и април) шоуто „Като две капки вода“ ще посрещне много специален гост. Част от журито ще стане световната звезда Ал Бано. Именно заради тази изненада за първи път в историята на предаването се появи Рулетка на участниците, която да отреди кой от тях ще имитира Ал Бано пред самия него. Честта се падна на Наско от Б.Т.Р. Веднага след това Бутонът на късмета отреди Елена да се превърне в Тил Линдеман, Джулиана да изпълни Майли Сайръс, Мария да имитира Cardi B, Панайот да пее като Стиви Уондър, Владимир Зомбори да влезе в ролята на Стивън Тайлър, Иво Аръков да бъде Давид Дамяно, а Християна да излезе като Bee Gees. Как ще се справят те и кой ще грабне победата? – разберете следващия понеделник от 20:00 ч. по NOVA.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Petel.bg - новини - "Като две капки вода" със светкавична реакция за Фънки

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!