Спорната Урсула фон дер Лайен пристига в Пловдив, за да агитира за Борисов и ГЕРБ

Едно от централните събития през кампанията ще бъде в Пловдив и централен гост на него ще бъде шпитценкандидата на Европейската народна партия Урсула фон дер Лайен. Това съобщи лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във фейсбук.

Урсула фон дер Лайен стана символ на корупцията и на упадъка на ЕС през подледния мандат на еврокомисията. Самата тя е разследвана от европрокуратурата за корупция и конфликт на интереси с поръчката за ваксините. Но тя все пак е от едно политическо семейство с ГЕРБ и Борисов – това на ЕНП. Либералната общност от ПП и ДБ би следвало да завижда на подобна международна подкрепа.

„ГЕРБ – Пловдив са готови за старта на предизборната кампания. На Пролетния бал на организацията в града под тепетата разговарях с много хора, които заявиха, че са силно мотивирани да работят за максимален резултат на ГЕРБ както на предсрочните парламентарни избори, така и на тези за Европейски парламент.

Споделих с тях, че едно от централните събития през кампанията ще бъде в Пловдив и централен гост на него ще бъде шпитценкандидата на Европейската народна партия Урсула фон дер Лайен!“, пише лидерът на ГЕРБ.

По време на събитието снощи отбелязахме и приема на 114 нови членове в градската организация на ГЕРБ и връчихме членски карти на двамата най-млади (на 19 г.) и на най-възрастния (70 г.) от тях.

Целият актив на ГЕРБ е присъствал на Пролетния бал с изключение на бившия лидер на градската организация Иван Тотев. Той просто не е бил поканен, защото вече не е фактор нито в партията, нито в града. Председател на организацията в Пловдив е кметът Костадин Димитров.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Спорната Урсула фон дер Лайен пристига в Пловдив, за да агитира за Борисов и ГЕРБ - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!