Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов пред фикуса Настимир: Страх ни е от МВР! Аз имам един говорител по темата с Конституцията – Христо Иванов

Език мой, враг мой. Борисов често казва, че не го е страх от нищо на многобройните подмятания, че е доста страхлив в живота и в политиката. Днес коментира от какво го е страх най-много и мотивира ли го този страх, за да създаде Сглобката. 

Лидерът на ГЕРБ без да иска коментира и каква е отговорността му за нелепите промени в Конституцията. Оказа се, че сляпо се доверява на “писмовния човек” в НЕкоалицията, както подлизурски и комплексарски наричаше претенциозния графоман Христо Иванов. 

За да е фарсът пълен този разговор на Борисов с мисирките, както нарича сам той журналистките, протече в нюзкурниците на парламента пред погледа на Настимир Ананиев, който слухтеше скрит зад един огромен фикус.

На въпрос какво ще стане със служебния министър-председател и възможна ли е конституционна криза, Борисов отговори: “Имам един говорител по темата и това е Христо Иванов. Аз съм подкрепил всичко, което той е искал, и той ми е благодарил!”

Борисов се обърна към Христо Иванов и му обясни: „Лист е листът, който ние внесохме за кандидат-министри. Лично ген. Атанасов искаше здравна министърка. Имаше ги неговите министри на листа, аз зачеркнах трима от нашите, на отбраната, енергетиката и електронното управление. На лидерската среща дадох компромисите на Асен Василев, а на втората точка му казах, че, ако отговорът е не, как държавата да не се върне назад по важните теми. Три години отстъпление има за Еврозоната, сега спекулират с това“, добави още лидерът на ГЕРБ.

„ПП показаха жажда с искането на МВР. Нас ни е страх от него. Тези хора незаконно арестуваха, изпозваха репресивния апарат на МВР. Ако вземат министъра, те пак ще могат да арестуват незаконно“, каза Бойко Борисов.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Борисов пред фикуса Настимир: Страх ни е от МВР! Аз имам един говорител по темата с Конституцията - Христо Иванов - Би Нюз - Топ новини от България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!