Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Внукът на Тато си купи палат за 3 милиона (УНИКАЛНИ СНИМКИ)

АВТОР:  ПИК

Внукът на Тодор Живков, който носи неговото име и от десетилетия насам живее в Америка, е новодомец, научи единствено „Ретро“. Тодор-младши наскоро е купил на семейството си палат за 3 милиона лева. Къщата за чудо и приказ се намира в градчето Калабасас в щата Калифорния, където и преди синът на покойния Владимир Живков живееше със съпругата си и двете си деца.

Имението се намира в най-елитния квартал на града и се простира на близо 900 квадрата. Разполага с 4 спални, огромен хол, трапезария, кухня, няколко бани със стенописи и вани, перално помещение, кабинет, двор и две паркоместа. Внукът на Тато е взел имота заедно с голяма част от масивните мебели, които предишните собственици оставили след себе си, а съпругата му Вероника се погрижила за останалата част от интериора.

За последно Тодор-младши бе у нас за погребението на баща си Владимир, макар двамата да не бяха близки. Той почина на 21 юли 2021 г. след тежко боледуване.

Внукът на Тато, който още от дете се преселва в Америка заедно с майка си Маруся след скандалния ѝ развод с Владко Живков, не храни особено топли чувства към роднините си и дори в годините назад се срамуваше от фамилията си. Дълго време той се занимаваше с хазарт и игра на покер, като се смята, че именно покрай страстта си към комара е натрупал богатството си в САЩ. Докато играеше по турнири, той не се представяше с истинското си име, а с различни псевдоними – Тед Живков, Тед Влад, Тед Морган. У нас се разчу, че е станал казино милионер едва преди 2-3 години. Последното му участие в покер турнир обаче е от 7 февруари 2020 г. Причината Живков-младши да се откаже от доходоносния си порок не е ясна. В момента той се занимавал с частен бизнес, а жена му Вероника – рускиня по произход, работела в салон за красота, доверяват наши емигранти. От нея Тодор има две деца – момче и момиченце, които все още не е водил в България. Самият той не бе стъпвал в родината от юношеските си години. Изненадващо долетя за погребението на своя баща, с когото до последно бяха в хладни отношения. Майка му Маруся по-често се прибира в България, но и тя не общува с останалите от клана Живкови. От покойния си баща внукът на Тато наследи една четвърт от имуществото му. Главният пай отиде в ръцете на втората жена на Владко – Валентина. Останалото Тодор-младши раздели със своята полусестра Елизабет от втория брак на татко му.

Внукът на Тодор Живков със съпругата си Вероника

Тодор Живков-младши с жена си и двете им деца

Новата къща на Живков

Къщата е луксозно обзаведена

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: САМО В ПИК И РЕТРО: Внукът на Тато си купи палат за 3 милиона (УНИКАЛНИ СНИМКИ) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!