Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Свидетел на катастрофата с Калина: Тъпчеха я с кисело мляко, тя не си знаеше името, беше агресивна


Княгинята се разхождаше боса по паркинга. Говореше си сама. Нямаше документи, казва наемателят на хотела, на чийто паркинг става инцидентът

По думите на наемателя на хотела обаче агресията идвала точно от участничката в пътния инцидент. След катастрофата тя подгонила негов служител и го ударила с телефона си три пъти по скулата.

В събота Калина Сакскобургготска - дъщерята на бившия министър-председател Симеон Сакскобургготски, беше хваната с над 1.5 промила алкохол в кръвта след като блъсна бариера на хотел в Боровец. Стана ясно, че тя е отказала да даде кръвна проба след инцидента. Вчера служителка в „Царска Бистрица”, която е била в колата с Калина, разказа своята версия, че служители на хотела са били груби с Калина непосредствено след удара в бариерата. 

Княгиня Калина е била видимо пияна, боса, неадекватна и си е говорила сама по време на задържането ѝ.

Това разказа пред Нова тв наемателят на хотела, където стана инцидента, при който дъщерята на Симеон Сакскобургготски блъсна бариера на паркинг в Боровец.

Той не показа лицето си и заяви, че не търси известност, а просто да каже своята версия за случилото се, тъй като в един момент тя го е посочила като човек, който я ударил и наранил. 

Хотелиерът каза, че никой не е познал първоначално княгинята, той подава сигнал до полицията. Обадили му се негови служители, че жена се е ударила два пъти в бариерата и в кашпата и се е опитала да избяга. 

"Бях в Самоков, когато служители ми се обадиха, че пияна дама е блъснала бариерата и две кашпи. И са я задържали. Аз пристигнах на място заедно с полицията", разказа мъжът. 

Калина Сакскобургтотнска се разхождала по паркинга, видимо неадекватна. "Разхождаше се боса, нямаше документи. Говореше си сама. Нямаше документи. Полицията я питаше за име и ЕГН, тя им отвърна, че имала ЕГН, но не го знаела", разказа мъжът в ефира на „Здравей, България”.  Калина опитвала да заплашва полицаите с телефонни обаждания. 

За малко е щяла да удари друго момче на паркинга, което лепи плочки, след като се е ударила в кашпата и е тръгнала назад, продължи наемателят. Според разказа, било късмет, че момчето точно станало да си вземе материали и не било там, където отишла колата. 

По думите му, княгинята ударила 3 пъти по скулата негов служител, който ѝ взел ключовете от колата – имало свидетели за това. "Отказа на 100% тест – после опитваше да дава, никакъв въздух не изпускаше, цялата система беше да бави", продължи наемателят.  

Той опроверга твърденията на камериерката от двореца "Царска Бистрица" Величка Петрова, която твърдеше, че княгинята е била ударена, за да й вземат ключа от колата. 

"Напротив, след като моят служител е успял да й вземе ключа, Калина го е подгонила и го е ударила три пъти по скулата с телефона си", разказа наемателят на хотел "Мура". 

Сакскобургтотска, която е шофирала с алкохол около 1,5 промила в момента на катастрофата, първоначално отказала и да даде тест за алкохол. Впоследствие пък не духала силно в дрегера. А служителката от двореца й давала кисели млека, за да повлиаят на концентрацията на алкохол. 

През цялото време тя тъпчела Калина Сакскобургготска с кисело мляко. Донесла ѝ между 6 и 8 кофички. 

"Тъпчеха я с кисело мляко, за да може евентуално да слезе надолу пробата – същата дама после обяснява, че някой опитвал да я бие“, обясни наемателят, като каза, че на княгинята ѝ била донесена цяла торбичка с кофички кисело мляко. Според него, после дошъл човек, който "почнал да я подучва". А тя твърдяла, че наемателят я бил, а аз дойдох заедно с полицията, бях в Самоков, добави наемателят. 

Обадихме се на полицията, защото някой трябва да плати щетите – въобще не я познах коя е, защото тя не изглежда така, както на някои снимки в Интернет, добави наемателят като подчерта, че в началото никой не е допускал, че тази неадекватна жена може да е княгиня Калина. 

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: Свидетел на катастрофата с Калина: Тъпчеха я с кисело мляко, тя не си знаеше името, беше агресивна

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!