Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"2024" България бързо се превръща в държава 404.

Елена Гунчева-Гривова

"2024"

България бързо се превръща в държава 404. Политическата и институционална криза вече не прави впечатление на никого. Изборите на всеки три месеца предизвикват интереса на все по-малко избиратели, а политиците се разбират да не си сменят номерата в изборите, за да могат да ползват предишните материали.

Прокуратурата окончателно се съсредоточва да пази политическата каста, като народонаселението е оставено на произвола на съдбата и правото на силата. Ловно-рибарските дружинки, където ги има, осъществяват контрола върху обществения ред. Населението се въоръжава на черно.

Полицията официално определя комисионна за чадър над мафията и престъпността, като по този начин всичко е ясно. На населението не се препоръчва да разсейва полицията с разни сигнали и жалби, а да се оправя само. Ако може. На претърпелите насилие философски се отговаря "Ми ти къде си се бутал, сам си си виновен!".

Съдът повишава таксите и ценоразписа за услугите по делата. На всички става известно, че правото е на силните, а съдът не се занимава с хорските простотии, когато не могат да си платят. По малките населени места се стига до прилагане на традиции и кръвна вендета.

Комуникациите се объркват. На глобално ниво. В България спират фейсбука, след което следват масови самоубийства и тежки психични състояния. Правителството разпорежда самолети да пръскат с успокоителни, наред с другите неща и привидно всички се успокояват. По телевизиите текат само турски сериали и никой не знае какво се случва.

Всичко, що е мъжко, получава повиквателни за армията, при което се установява, че хората от 36-ти и 52-ри пол рязко са се увеличили и посочват състоянието си като причина да не ходят на фронта. Естествено, това не произвежда никакво впечатление, защото те трябват като пушечно месо, а не като такива, които да се бият. Тези, които са учили как се стреля с Калашников в казармите, внимателно търсят адресите на политици и командващи.

Жените установяват, че настъпват трудни времена. От една страна, пластичните операции драстично поскъпват, от друга, конкуренцията на украинките е жестока, а богатите мъже стават все по-малко. На читавите мъжете и синовете им ги пращат на фронта.

По пътищата се движат някакви чужди армии, а българите бързо се научават, че не трябва да се използва официалната пътна мрежа в държавата, защото не се знае дали няма да срещнат я танк, я американци, я бандити. Понякога три в едно.

Соломон Паси призовава в България да се инсталира ядрено оръжие и да имаме честта от наша територия първи да нанесем ядрен удар. За всеки случай, прави призоваването от Латинска Америка. От България остава мазно петно....

Няма кой да пусне химна.....

Имаше някога една държава, наречена България и народ, наречен българи, които сами се унищожиха.

Големият Брат гледаше....

Елена Гунчева-Гривова

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!