Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Може да се каже, че сме на ръчно управление лично от Херо Мустафа

На наша територия имаме голяма паника. Изборите на 2 април ТРЯБВА да доведат до съставяне на редовно правителство, независимо какъв коалиционен фон ще съдържа то. Това е задача от Козяк, вероятно под личното наблюдение на Мустафа, която трябваше да си тръгне, два пъти и правиха ИЗПРАЩАНЕ в посолството и все не си тръгва, и не си тръгва. Може да се каже, че сме на ръчно управление лично от Херо Мустафа, след като гледаме как се дава обществена среда само за нейните любимци от ПП и ДБ. Даже и от ареста ги вади.

И така, задачата е България НА ВСЯКА ЦЕНА ВЕЧЕ да има редовно правителство, за да свърши най-малко 3 неща.

1. Да доубие енергетиката чрез унищожение на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ (затова са Магнитски в петък в 6 вечерта срещу трима души, свързани с централата).

2. Да разреши участие на България във войната срещу Русия чрез изпращане на войски.

Stoyan Tonchev: The Washington Post: "Jean-Pierre said Biden will meet with Polish President Andrzej Duda to “discuss our bilateral cooperation, as well as our collective efforts to support Ukraine and bolster NATO’s deterrence.” He will also meet with leaders of the Bucharest Nine, a group of nations including Bulgaria, the Czech Republic and Estonia, that was created after the Russian annexation of Crimea in 2014."
Българските медии мълчат за тази среща на 20-22 февруари. От Президентството ни няма официална информация - дали президентът на България ще участва? Защо така? Нещо притеснително ли има?

3. Да осигури безпроблемното вкарване в еврозоната и задължително да се неутрализира провеждането на каквито и да било референдуми.

Това са три главни задачи, но има и други, които не са по-маловажни.

Ударът по Горанов вече доведе до желаната реакция, Бойко Борисов е целият в бяло и се готви за избори.

Притеснява ме, че и партията на Слави изглежда е включена в плана, защото той заяви, че ЩЕ НАПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ИМА ПРАВИТЕЛСТВО, ако бъде избран.

Неуспешният преврат в БСП също води натам, да не се позволи на БСП да смени курса и да осигури участие или съучастие в бъдещата коалиция за доубиване на България.

Законът Магнитски е възможно най-яркото определение на механизма за въздействие „Една жена каза“. Как е възможно закон на друга държава да надцаква националното законодателство, това е отговор, не въпрос. Например аргументът срещу Малинов е направо детски смешен и същевременно безочливо арогантен с неприкритата си антизаконност. Малинов бил подкупил съдия, та да иде в Москва да си получи ордена. Подкупил съдия! По такова НЕДОКАЗАНО „ОБВИНЕНИЕ“ В СТИЛ „ЕДНА ЖЕНА КАЗА“ трябва веднага да бъдат санкционирани сума народ в ЕП, Конгреса и Камарата на лордовете. Вече няма дейност в света, която да става без подкупване на съдия. Затова е повече от ясно, че Козяк удрят руските връзки на България с цел да разчистят път на любимците на Херо – Киро и компания.

Дали задачите на Козяк ще успеят, зависи много от българите. Всеки свободно да прецени как да действа. Но мисля, че неприятният за Запада развой на световния ред води до истерясване в определени болни точки, каквато безспорно е България. Защото тя е на първо място в Европа по русофилство и затова трябва да бъде с глава ниско долу в прахта. Отново ще кажа – Ние имаме тук пролята руска кръв, тя ще стои вечно, нищо не може да я измие и понеже кръвта вода не става, България вечно ще подкрепя Русия. За ужас на Козяк. В психологията има цял раздел „Как да се научим да приемаме реалността?“ Горещо го препоръчвам на всички болни евро-атлантици.

Анастасия Гешева

Източник/ци: Може да се каже, че сме на ръчно управление лично от Херо Мустафа – POGLED.EU

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!