Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Всеки момент смелите ¿-кр@ ин ци ще влязат в Москва и ще възстановят мира по целия свят. Скоро в Русия ще се говори на ¿-кр@ ин ски език. Слава.

з€л€н с₭и: Жестокостите на Русия в ¿-кр@й н@ затрудняват преговорите

Николай Марков

Промивката на мозъци продължава с пълна сила.

Няма да засягам сутрешното телевизионно шоу по темата "най-добрия снайперист в света", който ще убие всички руснаци, защото това беше върха на журналистическата простотия. Тази сутрин, обаче, чух истината само истината и цялата истина за руската армия. Според тази доказана и напълно доставерна истина, руските войници крадяли прашките на ¿-кр@ ин ките /дори от убитите/, за да ги носят на жените и любовниците си в Русия. Освен това са вечно пияни и изнасилват денонощно всичко каквото видят пред очите си, защото са деморализирани и уплашени от смелите ¿-кр@ ин ци, които пък ги трепят като мухи. Затова ¿-кр@ ин ската армия се увеличава по време на войната /тя няма никакви сериозни загуби според официалните данни/, а руската армия е почти унищожена. Беше победена само за тридесет дни и скоро в Русия ще се говори на ¿-кр@ ин ски език. Всеки момент смелите ¿-кр@ ин ци ще влязат в Москва и ще възстановят мира по целия свят. Слава.

На мен ми изглежда много героично, когато контраатаките на ¿-кр@ ин ските лъвове съвпада по време и място с решението на руското комондване за отстъпление. В момента в който руснаците се изтеглят, ¿-кр@ ин ците "контраатакуват и превземат" населеното място. А в него руснаците /понеже са били пияни/ са оставили непокътнати всички доказателства за извършените от тях военни престъпления!? Искат да бъдат уличени! Нека целия свят да види и чуе, че руснаците се гаврят с малки деца, изнасилват и вземат прашките на ¿-кр@ ин ките, тиганите и тенджерите им, пералните машини, спалното бельо, посудата и застрелват за забавление възрастни хора, докато те бягат като полудели от страх по улиците. Колко са глупави руснаците, че даже не прикриват следите си и колко сме умни ние!?

Да не говорим какви глупости плещят по телевизиите разни издухани от времето мухлясали български псевдо-генерали, като големи разбирачи. Те никога не са стъпвали на истинско бойно поле от рождението си, но знаят във всеки момент какво се случва в главата на руския президент В. Путин, какви маневри ще предприеме, защо и кога. Знаят и всичко каквото ги попитат, само не усещат как изглеждат отстрани - като пълни мухльовци.

Това е лицето на евроатлантическата ни България! За какво мечтахме и какво получихме.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!