Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако Бойко Рашков е вътрешен министър в следващото редовно правителство значи това правителство има някакъв шанс

Ако Бойко Рашков е вътрешен министър в следващото редовно правителство значи това правителство има някакъв шанс

Първият тест за правителството ще бъде вътрешният министър. Ако Бойко Рашков е вътрешен министър в следващото редовно правителство значи това правителство има някакъв шанс, не е ли той – няма да станат нещата. За съжаление все още сме в етапа, в който личността определя нещата. В една нормална държава с ясни правила няма никакво значение кой ще е вътрешния министър, но сме много далеч от това.

Следващото нещо, което трябва да се случи е правосъдната реформа и то в частта мигновено отстраняване на главния прокурор. Никой от всички преговарящи не си зададе въпроса – как го махаме този главен прокурор, защото той няма да си подаде оставката.

А някаква идея имаме ли как ще стане това? И ако отговорът е „не“, защото имаше един единствен панелист на преговорите, колега от Благоевград, Иван Димитров, който има представа за какво говорят по темите за главния прокурор и ВСС.

В момента съдиите успешно бламираха състава на ВСС, той трябва да се махне на секундата, за да може изобщо да се махне главния прокурор, иначе само ще си правят вятър.

Николай Хаджигенов

Източник/ци: Ако Бойко Рашков е вътрешен министър в следващото редовно правителство значи това правителство има някакъв шанс – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!