Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадин Костадинов: Ние не сме крепостни селяни, че да се разпореждат определени хора с нашата съдба

"Ще работим в защита на българските национални интереси за изпълнение на целите в нашата програма, които ни защитават." - каза Костадин Костадинов от "Възраждане" в студиото на "Още от деня" по БНТ. 

"Искаме премахване на зеления сертификат. Хиляди деца не могат да ходят на училище заради прищявките и приумиците на образователното министерство. Ще сме за премахване и на всички видове санкции, които сполетяха българските предприемачи и за това българската икономика изнемогва. Всичко това е заради прищявки и приумици. 

Няма как да се увеличи ваксинацията, освен ако не започнат насилствена ваксинация. Всичко това противоречи на конституцията и ние ще се съпротивляваме. 

Ненков каза, че е добра идея натискът от Австрия да се наложи и у нас и това се коментира вече. Така ни беше внедрен и зелен сертификат и всичко останало. 

Парламентът е изразител на народната воля, но тя може да бъде намерена и на улицата. Моите деца в момента не ходят на училище заради хора, които се разпореждат с нашата съдба. Ние не сме крепостни селяни или роби. Ние сме свободни хора. Родители са създали килийни училища за своите деца. Защото държавата не им разрешава да учат, не защото не искат." - обясни гостът в студиото.  

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Petel.bg - новини - Костадин Костадинов: Ние не сме крепостни селяни, че да се разпореждат определени хора с нашата съдба

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!