Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: От другата страна сме всички ние - около пет милиона мишлета, за които няма проблем да загубим мизерните си доходи

Да помислим малко по-практично.

Значи така, другарят Радев трябвало да запази позицията си на президент на всяка цена, със 150 000 лева годишна заплата от данъците на дънъкоплатците т.е. от нас и с по няколко десетки милиона годишно от дейностите на една близка до сърцето му фондация, на която ако не се даряват пари - няма лобизъм за едни специални позиции за хора на олигарси, извън страната. И по няколко други милиона от копринковите пътища.

От другата страна сме всички ние - около пет милиона мишлета, за които няма проблем да загубим мизерните си доходи от по 10 000 лева годишно, дребния си бизнес, както и живота си, следствие на престъпни и безмозъчни решения налагани безпардонно и логистирани от самия Радев. Нали така? Да няма пак неразбрали за какво става въпрос.

Е, тогава единственото решение не е ли шут в задника на лицемера? Завинаги.

---

Повече от ясно е, че Радев сгази лука. Не веднъж! Разбирам простата асоциация на скодоумния човек, който мисли, че щом някой може да управлява самолет, значи може и държава. Ако живеехме в праисторически времена, сигурно това ще ни изглежда съвсем логично, но подобни разсъждения в 21 век са гнил плод на болна фантазия. И точно заради нея вкарахме вълка в кошарата ни без да подозираме какви са намеренията му, а те не са по-различни от на всички заобикалящи го вълци. Вижте им само муцуните.

Не забравяйте, че и в предишните избори за президент отново БСП излъга избирателите си, че Радев е проруски човек и те са политическата гаранция за това. Пед години след тази очевидна лъжа, отново БСП размахва руската карта в едно с компрометирания си пудел Радев. Изводът е, че както БСП така и самият Радев са пристанали трайно на американските интереси и са готови на всичко да заблуждават собствените си избиратели - "Играта е безмилостно жестоко, борбата както казват е епична." Става въпрос за борбата на червената олигархия да се боядиса в синьо, но гласовете на пенсионерите да отидат в подкрепа на американските колониалисти. Планът е добър, нали? И достатъчно подъл, кавито са и играчите в него. Затова на тези им обърнете гръб!!! Завинаги.

Никой не мрази американците, спокойно!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Точно от там очакваме да се даде началото на новата световна революция, която да върне нормалността в света. Защото е очевидно, че световните политически елити са обикновени парцалени кукли и нямат никава тежест за защита на собствените си граждани за каквото да било. Те са формални. Вижте само образа на върховния ръководител на ЕК - плагиатката Фон дер Лайен, за която източногерманското малко човече Меркел каза: "Мен не ме интересува дали е плагиатствала или не за своята научна кариера, а дали стои политически коректно на сцената на световната политика."

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

Разбирате ли какво означава "безкрайно дъно"? Дъно , което поглъща всички достижения на човешката цивилизация.
-----------------------------------------------------------------------------------------------
Не държавите ще се разделят, а хората във всички държави са разделени и ще продължат да се раделят. Ограбените срещу безнаказаните си грабители - това се случва. Следва период на организация и осъзнаване, след това един друг период и накрая световна революция от невиждан до сега конфликт. Световна криза в която едни порочни, уж политически елити ще платят за всичко причинено от самите тях през последните 30 години беззаконие и грабеж. Ще се оре отново земята на дълбоко. Това вече се е случвало.

Някои ще се усмихнат, зная. И аз ще им се усмихна... засега.

Николай Марков

May be an image of 1 person

Източник/ци: (1) Николай Марков - Posts | Facebook

(2) Николай Марков - Posts | Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!